60 واحد صنایع غذایی در كشور به بهره برداری رسید
سپیدارآنلاین: گروه اقتصادی
معاون اداره كل دفتر صنایع تبدیلی و تكمیلی وزارت جهاد كشاورزی گفت: همزمان با هفته جهاد كشاورزی ، 60 واحد صنایع غذایی در كشور به بهره برداری رسید.
' چنگیز اسفندیاری ' اظهار داشت : از این تعداد 24 واحد در حوزه دامی و شیلات ، 29 واحد زراعی و باغی و مابقی مربوط به صنایع بسته بندی و میوه است. وی افزود: این تعداد واحد صنایع غذایی فراوری محصولات كشاورزی با سرمایه گذاری حدود 600 میلیارد ریال انجام شده كه 44 درصد از این میزان از طریق تسهیلات بانكی و مابقی توسط صاحبان صنایع كه بیشتر خصوصی هستند تامین شده است . وی یادآورشد: سهم هر استان به طور متوسط از این تعداد واحد فرآوری مواد غذایی در بخش كشاورزی دو تا سه مورد است . اسفندیاری یادآورشد: اكنون در كشور حدود 5/108 میلیون تن انواع محصولات خام كشاورزی تولید می شود كه بر اساس برنامه ریزی های در دست اجرا این میزان تولید در نظر است طی برنامه پنجم توسعه به 143 میلیون تن افزایش یابد. وی گفت: ظرفیت فراوری محصولات كشاورزی در كشور اكنون حدود 100 میلیون تن است كه این میزان بیانگر فعالیت بالای صنایع تبدیلی می باشد. به گفته وی ، اكنون در كشور 28 میلیون تن مواد خام انواع محصولات كشاورزی ، جذب پنج هزار و 268 واحد فراوری می شوند كه این واحدها مجوز تاسیس از وزارت جهاد كشاورزی گرفته اند. امسال همچون سالهای گذشته هفته جهاد كشاورزی از 21 تا 27 خردادماه با شعار 'فرهنگ جهادی، تولید ملی، توسعه زیربخشهای كشاورزی' آغاز شده است .
منبع: ایرنا