از نكات بهداشتي غذاهاي نذري بيشتر بدانيد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
محرم از ايامي است كه نذرهاي زيادي در آن ادا ميشود كه در صورت رعايت نكردن نكات بهداشتي ميتواند سبب گسترش مسموميت هاي غذايي بين مصرف كنندگان شود.
دكتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه گفت: در آخرين روزهاي دهه اول محرم توزيع غذاهاي نذري بيشتر مي شود پس توجه به مواد اوليه، نحوه پخت، زمان توزيع غذاهاي نذري بسيار اهميت دارد و بايد به اين نكات توجه داشت:
1- بين زمان پخت و توزيع بايد فاصله حداقل باشد و كمتر از 2 ساعت غذا را توزيع كنند.
2- بعد از دريافت غذا آن را خيلي زود مصرف كنند يا آن را به ظروف ديگر منتقل كنند زيرا سرد شدن غذا در ظروف يكبار مصرف سرطانزاست.
3- با توجه به اين كه بسياري از افراد در كشور مبتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي و فشار خون هستند استفاده از نمك در غذاي نذري بايد به حداقل برسد.
4- در مورد مرغ و انواع گوشت دقت كنيد كه كاملاً پخته شود