کمک دانشگاه خوارزمی به دانشجویان نیازمند در زمینه تغذیه و تسهیلات مالی
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
مدیر امور دانشجویی دانشگاه خوارزمی گفت: اکثر دانشگاهها بهدلیل محدودیت امکانات طبخ وفضای لازم ، شرایط و امکان ارائه چند نوع غذارا در یک روز ندارند.
فردین امیرخانی، اظهار کرد: تغذیه یکی از بخشهای مهم و از نقاط بحرانی دانشگاه محسوب میشود و مسئولان دانشگاه هم به این امر واقف هستند و تمام سعی و تلاش خود را برای ارائه غذاهای با کیفیت و سالم انجام میدهند. وی تاکید کرد: با اینحال در برنامهغذایی هفتگی دانشگاه خوارزمی سعی شدهاست تنوع غذاها رعایت شود و غذاهای سنتی ومفید با قیمتهای متفاوت در طول هفته به دانشجویان ارائه شود. امیرخانی با بیان اینکه قیمت ژتون غذای دانشجویان سالانه توسط وزارت علوم تعیین میشود، گفت: در سال جاری هزینه پرداختی دانشجویان برای غذاهای ارزانقیمت 650 تومان، متوسط 850 تومان و گرانقیمت 1000 تعیین شده است. وی تصریحکرد: روزانه بهطور تقریبی 700دانشجو برای صرف صبحانه، 3500 دانشجو برای صرف ناهار و2000 دانشجو برای صرف شام از غذاهای دانشگاه خوارزمی استفاده میکنند. امیرخانی ادامه داد: طبق ارزیابیهایی که در چند سال گذشته توسط وزارت علوم انجامشد، دانشگاه خوارزمی توانست از لحاظ کیفیت و تنوع غذایی رتبه سوم را در میان تمام دانشگاههای کشور کسب نماید پس اختلاف سلیقه در ذائقه را نباید به عدم کیفیت غذا نسبت داد. وی با تأکید برعدم استفاده کافور و سایر مواد غیرمجاز در غذای تمامی دانشگاههای کشور به خصوص دانشگاه خوارزمی،گفت: طی هفتههای گذشته شایعاتی مبنی بر مسمومیت غذایی دانشجویان دانشگاه خوارزمی با تن ماهی شنیده شد که به هیچ وجه صحت ندارد؛ چرا که این دانشجویان در اسرع وقت به مراکز بهداشتی انتقال یافتند و نتایج آزمایش آنها نشان داد که علت بیماری دانشجویان مذکور مسمومیت نبوده است. مدیر امور دانشجویی در پایان اظهار کرد: برای کمک به دانشجویان نیازمند در زمینه تغذیه، تسهیلات و کمکهای مالی در نظر گرفته شدهاست که دانشجویان میتوانند از این اعتبارات استفادهکنند.
منبع ایسنا