پوست پیاز را دور نریزید
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
یک متخصص تغذیه گفت: اغلب افراد هنگام درست کردن سالاد و یا خورشت پوست پیاز را به دور میاندازند در حالی که این ماده به ظاهر غیر ضروری دارای مواد معدنی واثرات درمانی غیر قابل باوری است.
ژاله بیات، متخصص تغذیه گفت: براساس جدیدترین تحقیقات صورت گرفته بیرونی ترین پوست پیاز که به رنگ های قهوه ای، سفید و بنفش بسته به نوع این سبزی وجود دارد، دارای خواص درمانی منحصربفردی است از جمله دارای ترکیبات فیبر، آنتی اکسیدان و فلاونوئید ها که همگی برای سلامت پوست بسیار مفید هستند. وی افزود: در پوست این گیاه رنگدانه های گیاهی فوق العاده پر خاصیتی به نام کورستین وجود دارد که در کاهش فشار خون بالا، جلوگیری از انسداد سرخرگهای خونی موثراست، همچنین پوست پیاز خواص ضد سرطانی ، ضد قارچ و ضد باکتری نیز دارد. بیات اضافه کرد: پزشکان پوست پیاز را به رژیم غذایی روزانه برای کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی چون مشکلات قلبی عروقی، سرطان روده بزرگ، چاقی، دیابت نوع دو، مشکلات روده و معده توصیه میکنند. این متخصص خاطرنشان کرد: انواع شیوه ها برای استفاده از خواص پوست پیاز وجود دارد و می توان پس از شستشوی دقیق و خشک کردن پوست این گیاه آن را در آب جوشاند و به صورت یک محلول مقوی و سرشار از آنتی اکسیدان قبل از خواب به میزان یک لیوان نوشید. وی گفت: کورستین موجود در پیاز همچنین دارای اثرات آرام بخشی است و می تواند باعث رفع مشکل کم خوابی در افراد نیز شود. بیات افزود: پوست پیاز را همچنین می تواند به صورت یک چاشنی به انواع غذاها و خورشت ها اضافه کرد و از مزایای درمانی آن بهره برد. این ماده به عنوان یک سم زدایی قوی می تواند مواد آلوده را از بدن دفع کند و فیبر موجود در آن باعث افزایش حرکات روده و تنظیم( پی اچ) آن میشود و میتواند مانع ازابتلا به بسیاری از بیماریها شود. وی در پایان گفت: زنان باردار و شیرده تحت هیچ شرایطی از پوست پیاز در رژیم غذایی خود استفاده نکنند و برای بهره مندی از خواص پیاز گوشت آن را مصرف کنند
منبع ایسنا