مردم از خرید گوشت های بدون مهر دامپزشکی خودداری کنند
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
سرپرست معاونت سلامت دامپزشکی البرز تاکید کرد: مردم باید مراقب دستورالعمل های بهداشتی باشند و از خرید گوشتهای بازرسی نشده و بدون مهر دامپزشکی خودداری کند.
علیرضا جمالی سرپرست معاونت سلامت دامپزشکی البرز از سمپاشی اماکن دامی در طول سال برای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمهکنگو خبر داد و گفت: مردم خرید گوشتهای بازرسی نشده و بدون مهر دامپزشکی خودداری شود. سرپرست معاونت سلامت دامپزشکی البرز تاکید کرد: تب کریمه کنگو از بیماریهای ناقل حیوان به انسان است که از طریق کنه منتقل شده و بسیار خطرناک است. با شروع فصل گرما و افزایش تعداد حشرات، ابتلا به بیماریهای ناقل شیوع پیدا میکند. اگر ذبح دام در کشتارگاههای مورد تایید سازمان دامپزشکی و زیر نظر دامپزشک مستقر در کشتارگاه به عنوان مسئول فنی و با رعایت نکات بهداشتی صورت بگیرد، از جهت انتقال بیماری تب کریمه کنگو به مردم نگرانی وجود نخواهد داشت. جمالی توضیح داد: ویروس این بیماری بر اثر گزش کنه و تماس با خون یا ترشحات دام به انسان منتقل میشود و بیشتر کارگران کشتارگاهها، دامپزشکان و کشاورزان در معرض خطر هستند. وی افزود: یکی از راههای مهم جلوگیری از انتقال این بیماری استفاده از پیش سردکن به مدت 24 ساعت است تصریح کرد: کلیه کشتارگاههای دام استان مجهز به پیش سرد کن بوده و گوشت قبل از مصرف در دمای 0-4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت قرار دارد و میتواند ویروس تب کنگو را در گوشت از بین ببرد. جمالی ادامه داد: از آنجایی که متاسفانه دام مبتلا بدون علامت است توصیه میشود از مصرف گوشت تازه خودداری شود، در راستای پیشگیری از این بیماری و از بین بردن عامل انتقال این بیماری به میزان دو هزار لیتر سم در سطح استان سم پاشی اماکن دامی انجام شده است. سرپرست معاونت سلامت دامپزشکی البرز تاکید کرد: مردم باید مراقب دستورالعمل های بهداشتی باشند و از خرید گوشتهای بازرسی نشده و بدون مهر دامپزشکی خودداری کند.
منبع فارس