25 دی 1398
شماره خبر: 228889

تولیدسالانه 12 هزار تن گوشت قرمز در البرز

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

تولیدسالانه 12 هزار تن گوشت قرمز در البرز


مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز گفت: در استان سالانه 12 هزار تن گوشت گوساله و گوسفندی تولید می شود.

مهرداد عبدالملکی ،مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان البرز گفت:تولید گوشت قرمز استان 12 هزار تن در سال که ازاین میزان 10 هزار و 200 تن گوشت قرمز گوساله و ۱۸۰۰ تن گوشت بره می باشد.عبدالملکی افزود: میزان نیاز به گوشت قرمز در استان 32 هزار و 400 تن در سال است که ازاین میزان نیاز به گوشت قرمز بره 11 هزار و 340 تن و گوشت گوساله 21 هزار و 60 تن می باشد که بر اساس مصرف سرانه و میزان نیازتعیین شده. او با اشاره به اینکه میزان نیاز استان به واردات گوشت قرمز بره 9 هزار و 540 تن است گفت: میزان نیاز استان به واردات گوشت گوساله نیز 10 هزار و 860 تن است.مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه تهسیلات برای خرید دام، علوفه و احداث دامپروری به اندازه کافی است افزود: میزان تهسیلات پرداختی در سال ۹۸ به ۷۷ فقره پرونده رسیده است. عبدالمکی گفت :جهت توسعه صنعت دامپروری یک پرداخت تهسیلات کم بهره، اصلاح نژاد دام، بهبود مدیریت تغذیه جهت کاهش هزینه‌های تولید است.او افزود: در حال حاضر در استان البرز 71 هزار و 210 راس گاو صنعتی مولد و 35 هزار و 668راس دام گاو آمیخته ، 329 هزار و 600 راس گوسفند مولد و 43 هزار و 400 راس دام بز مولد داریم .

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود