خوب و بد های افطاری کدامند ؟
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت :باید ها و نبایدهایی که روزه داران در ماه مبارک رمضان باید به آن توجه داشته باشند.
زهرا احدی ،دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: در ماه مبارک رمضان برای باز کردن افطار حلیم کم چرب، سوپ وآش های رقیق، خرما،توت ،کشمش، چای کم رنگ، شیر ولرم و فرنی مناسب است .دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: زولبیا و بامیه ،آش رشته ،حلوا ، دسرهای بسیارشیرین ، چرب ویا آب یخ برای افراد روزه دار توصیه نمی شود.احدی گفت : روزه داران از مصرف مواد غذايی شيرين مانند زولبيا و باميه در سحر پرهيز كنند زیرا باعث افت سريع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز میشود .او افزود: برای مهار تشنگی از خوردن غذاهايی مانند انواع نوشابه ها، بادمجان، سوسيس و كالباس، سس مايونز، سير، پياز و فلفل در وعده سحری اجتناب شود.دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: برای پيشگيری از بوی آزاردهنده دهان در طول روز، از مصرف سير و پياز در وعده سحر پرهیز شود و ضمن این که رعايت نكات بهداشتی برای تأمين مواد مغذی موردنياز بدن سبب افزايش طاقت روزه داران در مقابل گرسنگی و تشنگی طولانی مدت در فصل های بهار و تابستان از كم آبی بدن میشود.
منبع باشگاه خبرنگاران