13 تیر 1399
شماره خبر: 237833

ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

ابتکار کشاورز ساوجبلاغی برای افزایش تولید خیار


کشاورز ساوجبلاغی با نوآوری در روش کشت خیار توانست ، تولید این محصول را تا ۴ برابر افزایش دهد.

محمد صادق گلباز با وجود شهر شدن منطقه کشاورزی و ارزش افزوده اراضی همچنان به کشاورزی مشغول است و با وجود مشکلات فراوان، کار تولید و کشاورزی را با احیای یک قنات قدیمی به چند برابر رسانده است.گلباز انواع محصولات گلخانه ای و جالیزی را با ایجاد فراوری و صنایع تبدیلی که در حاشیه مزرعه مستقر کرده ؛ روانه بازار می کند.وی با ثبت یک نشان بین المللی ، بخشی از محصولات تولیدی خود را به خارج از کشور صادر می کند.گلباز بخش تولیدی خود را با همکاری همسر و فرزندانش فعال کرده و با استفاده از روش توری های پلاستیگی ، بازدهی میزان تولید را در گلخانه به ۴ برابر رسانده است.رییس جهاد کشاورزی استان هم در این باره گفت: ساوجبلاغ پیشتاز تولید محصول خیار گلخانه ای در البرز است.ایرج الماسی افزود : ۱۰ درصد سطح کشت خیار در فضای باز و ۶۲ درصد کشت در فضای گلخانه ای در این شهرستان است .وی گفت: میانگین تولید در شهرستان ساوجبلاغ به ۴۵۰۰ تن می رسد که علاوه بر مصرف داخلی استان ، بخشی از آن به صنایع تبدیلی و باقی مانده به سایر استان ها صادر می شود.الماسی گفت: آقای گلباز با این نوع کشت کمترین فشار و آسیب را به بوته وارد می کند و در نتیجه موجب می شود ، محصول آب کمتری مصرف کند و عمر بوته هم بیشتر شود.
منبع :صدا و سیما

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود