24 فروردین 1401
شماره خبر: 266052

پخت ۸۰ تن آش صلواتی در هیئت شاهزادگان ارباب

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



مسئول هیئت شاهزادگان ارباب(ع) کرج از پخت بیش از ۸۰ تن آش صلواتی در ماه مبارک رمضان و توزیع در ۲۵ نقطه پرتردد این کلانشهر خبر داد.
محمد محمودی با اعلام این مطلب اظهار داشت: به رسم هر ساله هیئت شاهزادگان ارباب(ع)، همزمان با فرا رسیدن میلاد با برکت امام حسن مجتبی(ع)، طبق برنامه ریزی قرار است که ۱۱۸ دیگ معادل بیش از ۸۰ تن آش صلواتی در این هیئت طبخ و توزیع شود.وی افزود: این آیین از سال ۹۲ و با همراهی جمعی از عاشقان آن حضرت و خیرین در هیئت شاهزادگان ارباب کرج با طبخ ۶ تن آش نذری آغاز شد که میزان آن در سال گذشته به ۴۰ تن و امسال به ۸۰ تن رسیده است.
۴۵ هزار روزه‌دار کرجی با آش صلواتی اطعام می‌شوند
این مسئول ادامه داد: تمامی هزینه‌های خرید مایحتاج و طبخ این آش نذری از سوی خیرین تامین شده که پیش بینی می‌شود بیش از ۴۵ هزار شهروند از این نذری بهره مند شوند.
محمودی ادامه داد: امسال ۱۱۸ دیگ آش طبخ می‌شود که دلیل انتخاب عدد ۱۱۸ نام امام حسن(ع) در حروف ابجد است، در مجموع نیز ۱۱۸ نفر از خادمان و عاشقان آن حضرت در طبخ و توزیع این آش نذری با هیئت همکاری می‌کنند.
تمام هزینه‌های پخت آش نذری از نذورات شهروندان و افراد خیر تامین می‌شود
مسئول هیئت شاهزادگان ارباب(ع) کرج ارادت به کریم اهل بیت را مهم ترین دلیل و هدفِ طبخ و توزیع آش نذری طی سال‌های اخیر دانست و عنوان کرد: تمام هزینه‌های پخت آش نذری از محل نذورات شهروندان، افراد خیر و نیکوکار تامین می شود و امید می‌رود این حرکت به الگویی مناسب برای گرامیداشت مناسبت ها و رویدادهای ملی و مذهبی تبدیل شود.محمودی ادامه داد: مقدمات طبخ این آش نذری از ۴۸ ساعت قبل از روز یکشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ آغاز می شود و شهروندان می‌توانند در روز یکشنبه ۲۸ فروردین ماه جاری مصادف با ۱۵ ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۶ به هیئت شاهزادگان ارباب واقع در میدان والفجر، بلوار سرداران شهید مراجعه کنند.
توزیع آش نذری همزمان در ۲۵ نقطه شهر کرج
وی اظهار داشت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است که این آش صلواتی راس ساعت ۱۶ به طور همزمان در مساجد و حسینیه های ۲۵ نقطه از محلات پرتردد شهر کرج مانند حیدرآباد، عظیمیه، گوهردشت، چهارصددستگاه، ۴۵ متری کاج، حصارک و .... بین روزه داران پخش شود.محمودی اعلام کرد: برای پخت این آش سه و نیم تن سبزی به ازای هر دیگ ۳۰ کیلو، ۷ تن حبوبات، ۲ تن پیاز و هزار و ۸۰۰ کیلو کشک، روغن، ظروف یک بار مصرف و ... خریداری و استفاده می‌شود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود