24 مهر 1403
شماره خبر: 312302

بازدید مشترک معاونت بهداشت ، تحقیقات و فناوری و غذا و دارو دانشگاه از کارخانه آرد ستاره کردان

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



در آستانه روز جهانی غذا با شعار نان کامل مفید برای سلامتی ، بازدید مشترک معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت بهداشتی و غذا و دارو دانشگاه از کارخانه آرد ستاره کردان انجام شد و طی دیدار و گفتگو مسئولین دانشگاه و کارخانه آرد ستاره کردان اهمیت نان کامل و حفظ مواد مغذی آرد تشریح شد.
دکتر راضیه لطفی ، معاون تحقیقات و فناوری در این نشست عنوان کرد : همکاری دانشگاه با صنعت اتفاق خوبی است و هدف ما این است که تحقیقات دانشگاهی را به سمتی سوق دهیم که این تحقیقات کاربردی و محصول محور و نتیجه آن سلامتی برای مردم و جامعه باشد .وی ضمن تاکید بر تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه گفت : این رابطه دو جانبه است که باید بدانیم صنعت از دانشگاه و تحقیقات و فناوری چه انتظاری دارد و دانشگاه هم بداند از این ظرفیت ها چگونه استفاده کند تا صنعت بتواند اهداف و برنامه های خود را پیش ببرد .معاون تحقیقات و فناوری با اشاره به این که بخش پژوهش و فناوری آمادگی کامل برای همکاری با صنعت را دارد گفت: هدف از این نشست به طور خاص در خصوص طرحی است برای آرد کامل و نان کامل و مغذی که سر سفره مردم برشد.
در خاتمه ضمن بازدید از کارخانه در خصوص همکاری های دو جانبه گفتگو شد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود