6 اسفند 1403
شماره خبر: 320620

تاکید مسؤولان قضایی فردیس بر ضرورت اولویت بندی مشکلات و ایجاد همدلی

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



در دیدار مسؤولان ارشد قضایی شهرستان فردیس، حمایت و همراهی دستگاه قضا از فرماندار جدید اعلام شد و ضرورت اولویت‌بندی مشکلات و تلاش برای ایجاد وحدت و همدلی بین ادارات و نهادها در جهت رفع مشکلات مورد تأکید قرار گرفت.
یوسف رزقی، رئیس دادگستری شهرستان فردیس در دیداری با حسین شیزرپور، سرپرست جدید فرمانداری که امروز انجام شد، ضمن تقدیر از زحمات دو فرماندار سابق در پیگیری رفع مشکلات و حل مسائل شهر، اظهار کرد: شهرستان فردیس با توجه به موقعیت جغرافیایی و تراکم جمعیت، در همه حوزه‌ها با مشکلات عدیده‌ای مواجه است که رفع آن‌ها نیازمند وحدت و همدلی بین مسلولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی است. وی افزود: با توجه به حجم بالای مشکلات شهرستان، نیاز است مسئولان شهرستان با همراهی مجموعه مدیریت شهری، ضمن دسته‌بندی مشکلات، شناسایی اولویت‌ها را در دستور کار قرار داده و در راستای حل آنها، پیگیری جدی داشته باشند.رئیس دادگستری فردیس، بومی گزینی استاندار البرز برای سکانداری فرمانداری فردیس را فرصتی مغتنم برای شهرستان شمرد و اظهار امیدواری کرد که اشرافیت فرماندار جدید فردیس به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های شهرستان بتواند به حل مشکلات و کمبودهای شهرستان کمک کند.
دستگاه قضایی فردیس همراه و همدل با فرماندار جدید
در ادامه حسین ناصرخاکی دادستان فردیس هم ضمن تبریک انتصاب فرماندار جدی شهرستان، اظهار کرد: اگرچه در فردیس با مشکلات متعدد روبرو هستیم، اما خوشبختانه مسئولان پای‌کار، شهردار جهادی و شورای خوب و همراهی داریم که با همدلی و وحدت در کنار هم می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.
وی با اشاره به پتانسیل‌های شهرستان فردیس، گفت: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بسیاری در شهرستان وجود دارد که بهره‌گیری از آنها می‌تواند در حل مسائل نقش مؤثری را ایفا کند. دادستان فردیس گفت: دستگاه قضایی شهرستان در کنار فرمانداری خواهد بود و از اقدامات و تصمیم‌های فرمانداری در راستای رفع مشکلات، تا جایی که ظرفیت قضایی شهرستان اجازه دهد، حمایت می‌کند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود