3 فروردین 1404
شماره خبر: 321966

بدون هماهنگی پلیس در ایام نوروز جابجایی اسباب و اثاثیه انجام ندهید

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی


معاون فرهنگي و اجتماعي فرمانده انتظامي استان گفت: جابجايي اسباب و اثاثيه در تعطيلات نوروز فقط با مجوز کلانتري محل امکان‌پذير است.

سرهنگ "سيد مرتضي موسوي" در گفت و گو با خبرگزاري پليس، اظهار کرد: با توجه به اقتضائات استان البرز و توجه به اينکه بخش قابل توجهي از شهروندان البرزي در ايام نوروز به مسافرت مي روند، اين موضوع فرصت مناسبي را جهت ارتکاب سرقت براي سارقان فراهم مي کند.
وي افزود:  اطلاع‌رساني به پليس توسط مردم در تعطيلات نوروز امر بسيار مهمي بوده و لازم است که هموطنان هرگونه موارد ناامني، مشکوک و بروز مشکلات احتمالي را سريعاً با مرکز فوريت‌هاي پليس (110 ) در ميان بگذارند.
سرهنگ موسوي با اشاره به اينکه گشت‌هاي انتظامي در اين ايام با استفاده از تمام ظرفيت پليس البرز در سطح شهر فعال هستند، گفت: شهروندان نيز بايستي با رعايت نکات ايمني مانند استفاده از تجهيزات و قفل‌هاي ضد سرقت، صورت‌برداري از لوازم منزل و رعايت مسائل ايمني ديگر زمينه وقوع سرقت را کاهش دهند.
اين مقام انتظامي خاطرنشان کرد: براي پيشگيري از سرقت از منزل، انجام هرگونه اسباب‌کشي بدون مجوز در ايم نوروز ممنوع است.
معاون فرهنگي و اجتماعي فرماندهي انتظامي استان البرز عنوان کرد: هرگونه جابجايي اسباب و اثاثيه منزل در ايام تعطيلات سال جديد بايد با تأييديه کلانتري و پاسگاه محل انجام شود و افرادي که قصد اسباب‌کشي و انتقال وسايل منزل را دارند بايد مجوز لازم را از کلانتري‌ها و پاسگاه‌هاي محل دريافت کنند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود