توقیف ۱۹۳۰ دستگاه وسیله نقلیه متخلف در معابر درون شهری استان البرز
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز از توقیف تعداد ۱۹۳۰ دستگاه خودروی رانندگان پرخطر و متخلف از ابتدای طرح نوروزی (۲۵ اسفند) تاکنون در معابر درون شهری این استان در مجموع طرحهای مختلف ترافیکی اعم از توقیف ساعتی و توقیف مدت دار در پارکینگ خبر داد.
سرهنگ "حمداله رحمتی پور" اظهار داشت: پلیس با رانندگان پرخطری که امنیت و آسایش شهروندان را به مخاطره می اندازند قاطعانه و در چهارچوب قانون برخورد داشته و علاوه بر اعمال قانون و ثبت نمرات منفی در سوابق گواهینامه راننده متخلف، وسیله نقلیه به توقفگاه دلالت می شود.
سرهنگ رحمتی پور اظهار داشت: برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت ترافیکی به طور مستمر و به صورت شبانه روزی در طول ایام نوروز اجرا خواهد شد و با تخلفات حادثه ساز اعم از سرعت و سبقت غیرمجاز، حرکات مارپیچ و استفاده از تلفن همراه. عبور ازچراغ قرمز برخورد جدی خواهد شد.
این مقام انتظامی افزود: نظارت بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان با هدف ایجاد امنیت ترافیکی ، توسط تیمهای پلیس بزرگراه، تیمهای موتورسوار و خودرویی پلیس به صورت محسوس و نامحسوس و سامانه های هوشمند منصوبه در معابر انجام می شود.
رییس پلیس راهور استان افزود: هدف پلیس ایجاد بستری ایمن برای سفرهای نوروزی شهروندان بوده و سلامتی هموطنان قابل مماشات نخواهد بود و طرحهای مختلف انتظامی بخشی ترافیک به منظور توسعه انضباط شدآمدی، ارتقای ایمنی تردد و پیشگیری از رفتارهای پرخطر رانندگان، کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن در دستور کار پلیس راهور قرار دارد.
رییس پلیس راهور استان البرز در پایان ابراز امیدواری کرد تا با رعایت دقیق قوانین و مقررات رانندگی از سوی رانندگان شاهد انضباط ترافیکی، کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن در معابر درونشهری استان باشیم.