به برکت دستگاه قضایی مقتدر اولویت قانون در شهر برقرار است
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
شهردار ، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران شهرداری فردیس به مناسبت هفته قوه قضائیه با رئیس دادگستری و دادستان شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
سید حمید یعقوبی رئیس شورای اسلامی شهر فردیس در این دیدار ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری اباعبداللهالحسین و شهادت جمعی از پاسداران انقلاب، دانشمندان هسته ای و هموطنان و هفته قوه قضائیه و سالروز شهادت آیتالله بهشتی را گرامی داشت آرامش موجود در شهرستان را نتیجه تفکر تعاملی و همدلی دستگاه قضا با سایر ادارات و مدیریت شهری دانست.
وی حل به موقع بسیاری از مسائل توسط دستگاه قضا را موجب ایجاد آرامش دانست و افزود: ورود به موقع دستگاه قضا در بحث انتزاع و پیگیری های دادستان و رئیس دادگستری شهرستان، نقش موثری در حل این مسئله ایفا کرد. رئیس شورای اسلامی شهر فردیس همچنین از نگاه تعاملی و روحیه همکاری و همدلی دستگاه قضایی فردیس در رفع مشکلات شهری تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه این نشست محمدرضا احمدی نژاد شهردار فردیس نیز ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه و شهادت جمعی از هموطنان و پاسداران و دانشمندان هستهای در جنگ تحمیلی با رژیم صهیونیستی، بهترین راه حل برای حل مسائل قانون است و دستگاه قضا ضامن اجرای قانون است که در فردیس به برکت وجود دستگاه قضایی مقتدر، اولویت قانون برقرار است که مواهب آن به شهر و مردم میرسد.وی افزود: در بحث انتزاع فردیس از کرج، ورود دکتر فاضلی هریکندی و تلاش و پیگیری رئیس دادکستری و دادستان شهرستان فردیس توانست مدیریت شهری کرج را پای کار انتزاع و حل آن بیاورد که در نتیجه آن تا کنون سند ۸۰۰ پلاک ملکی در حال انجام است. شهردار فردیس همچنین از همکاری دستگاه قضا و اقدام به موقع دادستان شهرستان برای اعمال ماده ۹ در موضوع تملک اراضی جنگل ها و مراتع در پروژه تقاطع غیرهمسطج امام علی (ع) تقدیر و تشکر کرد.در این دیدار تکتک اعضای شورای اسلامی حمایت و همدلی دستگاه قضایی شهرستان را موجب پیشبرد اهداف مدیریت شهری و توسعه شهر دانسته و از زحمات رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس در برقراری عدالت و اجرای قانون تقدیر کردند.