16 تیر 1404
شماره خبر: 327081

ضرورت همکاری بیشتر میان ستاد مردمی دیه و ندامتگاه مرکزی کرج

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



محمدباقر مقدسی، مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز، با حضور در ندامتگاه مرکزی کرج، با سیدجواد تهامی سرپرست این ندامتگاه دیدار و در خصوص راهکارهای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد گفتوگو کرد.
سرپرست ندامتگاه مرکزی کرج در این نشست با تقدیر از فعالیت‌های ستاد مردمی دیه استان، اظهار داشت: بسیاری از زندانیان جرائم غیرعمد که در این مرکز در بازداشت به سر می‌برند، بدهکاران مالی می باشد. کمیته صلح و سازش ندامتگاه با همکاری شورای حل اختلاف و مددکاران ندامتگاه مرکزی کرج تلاش می‌کند تا با اخذ رضایت شاکیان، زمینه آزادی این افراد را فراهم کنند.
وی بر ضرورت همکاری بیشتر میان ستاد مردمی دیه و ندامتگاه تأکید کرد و گفت: "هماهنگی مستمر بین مددکاران ندامتگاه مرکزی استان البرز و این ستاد می‌تواند به آزادی سریع‌تر زندانیان نیازمند منجر شود. محمدباقر مقدسی، مدیر ستاد مردمی دیه استان البرز، نیز در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام‌شده برای آزادی زندانیان غیرعمد ارائه داد و گفت: این ستاد با تکیه بر کمک‌های خیرین و نیکوکاران، در راستای آزادی زندانیانی که به دلیل عدم توانایی مالی در پرداخت دیه بازداشت شده‌اند، فعالیت می‌کند. وی افزود: شناسایی زندانیان واجد شرایط، برگزاری جلسات متعدد با شاکیان برای حصول صلح و سازش، و همچنین تسهیل استفاده از امکانات بانکی و قرض‌الحسنه از جمله اقدامات این نهاد مردمی است. ستاد مردمی دیه استان البرز به عنوان یک نهاد خیریه، با هدف کمک به زندانیان غیرعمدی که به دلیل مشکلات مالی در بازداشت به سر می‌برند، فعالیت می‌کند. این ستاد با انجام تحقیقات میدانی و بررسی دقیق وضعیت متقاضیان، سعی در حل مسائل مالی و آزادی آنان دارد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود