28 تیر 1404
شماره خبر: 327777

حل اختلافات با بنیاد مستضعفان با هدف تأمین منافع مردم در دستور کار قرار گرفت

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



نماینده عالی دولت در استان البرز در نشست مشترک با مسئولان بنیاد مستضعفان کشور، بر لزوم حل‌وفصل اختلافات سنواتی میان دستگاه‌های اجرایی استان از جمله آموزش و پرورش، منابع طبیعی و شهرداری‌ها با سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان تأکید کرد.
مجتبی عبداللهی در این نشست در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، اظهار داشت: بخش زیادی از این اختلافات سال‌هاست که حل نشده باقی مانده‌اند، اما امروز با رویکردی تعاملی و همراهی تمامی دستگاه‌ها، تلاش داریم تا این موضوعات به نتیجه برسند و به نفع مردم استان خاتمه یابند.
وی افزود: برخی از مسائل مانند تملکات و تعیین تکلیف اراضی آموزشی، کانال‌های مرتبط با آموزش و پرورش، و موانع توسعه شهری نیاز به همفکری و همکاری همه‌جانبه دارد. همه دستگاه‌ها باید فراتر از نگاه بخشی، به منافع عمومی توجه کنند. استاندار البرز با قدردانی از حضور و همراهی رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان، ابراز امیدواری کرد که توافقات نهایی در این جلسه، راه‌گشای حل اختلافات مشابه در سایر مناطق استان نیز باشد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود