11 شهریور 1404
شماره خبر: 330191

تحول و نوآوری ۲ برنامه محوری دانشگاه آزاد اسلامی کشور

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



علی سروری مجد" در آیین افتتاح پروژه های علمی تحقیقاتی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: بر این اساس مدیران دانشگاه آزاد باید پیشگام نوآوری و تحول باشند.
وی با اشاره به جایگاه مردمی دانشگاه آزاد اسلامی برلزوم پویایی و تحول در این مجموعه تاکید کرد و گفت: مدیران این دانشگاه نباید۲ روز یکسان داشته باشند و باید در مسیر نوآوری، جهاد علمی و خدمت به مردم حرکت کنند.سروری‌ مجد اظهار کرد: اگر مدیران دانشگاه ۲ روز مشابه داشته باشند، یعنی در مسیر تحول و نوآوری حرکت نکرده‌اند، دانشگاه آزاد باید همواره پویا، خلاق و پیشگام در فناوری و جهاد علمی باشد.وی افزود: دانشگاه آزاد از مردم و برای مردم است؛ هر آجر این دانشگاه با هزینه‌های مردم بنا شده و باید در خدمت مردم قرار گیرد.سروری‌مجد با اشاره به لزوم ایجاد مزیت رقابتی برای این دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باید جایگاهی داشته باشد که در حضور مهمانان خارجی و برای جذب دانشجویان داخلی و بین‌المللی، برتری و تمایز آن مشهود باشد.
وی بر روحیه جهادی در مجموعه دانشگاه تأکید کرد و ادامه داد: تلاش خستگی‌ناپذیر، تعهد و مجاهدت مستمر شرط اصلی موفقیت است. هرچه خدمات و اقدامات مثبت در این مجموعه انجام شود، در نهایت به نفع همه کارکنان، استادان و فارغ‌التحصیلان خواهد بود.عضو هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این‌که بسیاری از مسئولان بلندپایه کشور از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه هستند، گفت: این افتخار نشان می‌دهد که دانشگاه آزاد نقشی مهم در تربیت نیروی انسانی کارآمد و مدیران کشور ایفا کرده است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود