مشارکت پنج هزار دانش آموز در «زنگ صلح و دوستی» البرز
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان البرز از مشارکت پنج هزار دانش آموز در طرح «زنگ صلح و دوستی» در مدارس دارای کانون دانشآموزی هلال احمر این استان خبر داد.
"سید حسین بهنامیان اظهارکرد : طرح زنگ صلح و دوستی در ۳۵۶ مدرسه این استان با آموزش امدادی و ترویج اقدامات بشر دوستانه آغاز شده است.
وی افزود: زنگ صلح و دوستی با هدف ارتقای فرهنگ ایمنی، آمادگی در برابر مخاطرات و تقویت روحیه نوعدوستی در نسل آینده با حضور مربیان دادرس و اعضای فعال کانونهای دانشآموزی با همکاری مدیران مدارس، انجام می شود.بهنامیان گفت: فعالیت های جمعیت هلال احمر و کانون های دانش آموزی مداررس که شامل آموزشهای کوتاه امداد و کمکهای اولیه، معرفی فعالیتهای بشردوستانه ، اجرای طرح های خلاقانه و ابلاغی، مسابقات دادرس و برنامه های مناسببتی و فرهنگی می شود.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان البرز بیان کرد : یکی ازبرنامه های اجرایی درسال تحصیلی اجرای طرح دادرس است طی برنامه ریزی انجام شده درسال تحصیلی جدید برای ۵۰۰ مدرسه و برای بیش از ۱۵هزار دانش آموز اجرا می شود.وی یادآورشد که دادرس مخفف «دانشآموزان آماده در روزهای سخت» است که سازمان جوانان جمعیت هلال احمر این طرح را با هدف خودامدادی، گرامدادی، ترویج فرهنگ نوعدوستی، کمک به دیگران و نهادینهسازی این فرهنگ در بین جوانان و به خصوص دانشآموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش هم ساله برگزار میکند.معاون امورجوانان جمعیت هلال احمر البرز خاطرنشان کرد: بیشتر این مهارتها شامل کمکهای اولیه ،پناه گیری، تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، پانسمان، بانداژ، آتل بندی، حمل مصدوم، اطفای حریق، اسکان اضطراری و چادرزنی و امثال آن است.
منبع ایرنا