5 آبان 1404
شماره خبر: 333770

دانش‌آموختگی آغاز مسیر خدمت به جامعه و توسعه علمی است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



دکتر سید رسول موسوی، معاون بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی، در جشن دانش‌آموختگی دانشجویان دانشکده بین‌الملل واحد کرج، با اشاره به پیشینه روابط فرهنگی ایران و افغانستان و خاطراتی از فعالیت‌های خود، بر اهمیت علم‌آموزی، پیوند فرهنگی و نقش نسل جوان در ساخت آینده تأکید کرد.
آیین جشن دانش‌آموختگی دانشجویان دانشکده بین‌الملل واحد کرج با حضور دکتر سید رسول موسوی معاون بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، دکتر داود آذری مدیر کل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز، دکتر جواد یعقوبی رییس مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان معاونت بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر باهک مسول اداره کنسولی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاههای استان البرز و جمعی از معاونان دانشگاه در سالن اجتماعات شهید مفتح برگزار شد.
دکتر موسوی در آغاز سخنان خود، فارغ‌التحصیلی دانشجویان را مرحله‌ای تازه در مسیر علم و خدمت دانست و گفت: امروز با همان احساسی در جمع شما حضور دارم که سال‌ها پیش در جشن دانش‌آموختگی فرزندم تجربه کردم. شور و شوق شما یادآور همان لحظات شیرین است.
وی با اشاره به سابقه طولانی ارتباط خود با مردم افغانستان اظهار کرد: بیش از سه دهه با جامعه و فرهنگ افغانستان آشنایی دارم و در گذشته افتخار دیدار با شهید احمد مسعود را داشته‌ام. او در کنار دغدغه‌های سیاسی، علاقه‌مند به اشعار حافظ بود و این پیوند فرهنگی نشان‌دهنده نزدیکی دو ملت است.
معاون بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر عشق مردم افغانستان به دانش گفت: در بازدید از کتابخانه بامیان مشاهده کردم کتاب‌های اهدایی کشورهای اروپایی تقریباً نو باقی مانده بودند، اما کتاب‌های ایرانی بارها مطالعه و حاشیه‌نویسی شده بودند. این نشان‌دهنده علاقه عمیق مردم افغانستان به فرهنگ و علم ایران است.
دکتر موسوی در ادامه با تأکید بر اهمیت فارغ‌التحصیلی گفت: این مرحله آغاز مسیری تازه در یادگیری، علم‌دوستی و خدمت به جامعه است. همان‌طور که در شعر نجیب باور گفته شده است: هر کجا مرز کشیدند، پل زنید؛ ما همه از یک ریشه و یک هدف مشترک برخورداریم: خدمت به انسان و ساختن آینده‌ای روشن.
وی افزود: با وجود دشواری‌ها در ایران و افغانستان، ایمان دارم نسل جوان با علم و تلاش خود می‌تواند آینده را بسازد. دانش شما چراغ راهی است برای پیشرفت، صلح و ایجاد پیوند میان ملت‌ها.
در پایان، دکتر موسوی با آرزوی موفقیت برای دانش‌آموختگان خاطرنشان کرد: دانش و فرهنگ سرمایه‌ای پایدار است که می‌تواند ملت‌ها را به هم نزدیک کند و آینده را روشن سازد. امیدوارم این دانش چراغ راه خدمت و پیشرفت شما باشد.
این مراسم با تقدیر از دانشجویان برجسته علمی و فرهنگی با اهدا لوح سپاس و هدیه به کار خود پایان داد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود