14 آبان 1404
شماره خبر: 334402

خدمت به خانواده‌های شهدا وظیفه‌ای دینی، ملی و انسانی است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



نماینده ولی‌فقیه در استان البرز، در دیداری صمیمی همراه با فرماندار ویژه شهرستان کرج و رئیس بنیاد شهید استان با خانواده‌های معظم شهدا در شهر گرمدره دیدار و از ایثار و فداکاری آنان تجلیل کردند.
در جریان دیدار نماینده ولی‌فقیه در استان البرز، آیت‌الله حسینی همدانی، مهدی مهرور فرماندار ویژه شهرستان کرج، و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با خانواده‌های معظم شهدا در شهر گرمدره، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، از صبر، ایثار و فداکاری این خانواده‌های گرانقدر تجلیل به‌عمل آمد.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در در دیدار با خانواده‌های شهید صلواتی و فتوکیان، با اشاره به نقش برجسته شهدا در تأمین امنیت و استقلال کشور اظهار داشت: شهدای گرانقدر با نثار جان خود، عزت و آرامش را برای ملت ایران به ارمغان آوردند و راه پیشرفت و توسعه کشور را هموار کردند.وی ادامه داد: خدمت به خانواده‌های شهدا وظیفه‌ای دینی، ملی و انسانی است که باید در اولویت کار همه مسئولان قرار گیرد.مهدی مهرور، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کرج نیز در این دیدار با تأکید بر ضرورت حمایت مستمر از خانواده‌های شهدا، گفت: امروز هر چه داریم، مرهون ایثار شهدا و صبر خانواده‌های آنان است. وظیفه ماست که در خدمت به این عزیزان تلاش نمائیمرئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز نیز با اشاره به برنامه‌های حمایتی این نهاد گفت: دیدار با خانواده‌های معظم شهدا فرصتی ارزشمند برای ارزیابی خدمات و برنامه‌ریزی بهتر در جهت رفع نیازهای این قشر شریف است.در پایان این دیدار، از خانواده‌های شهید صلواتی و فتوکیان با اهدای لوح تجلیل شد و مسئولان بر استمرار این دیدارها به‌عنوان گامی در جهت حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کردند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود