19 آبان 1404
شماره خبر: 334749

ایستادگی ایران مقابل دشمن غدار تا دندان مسلح مدیون فرهنگ عاشورائی است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای دربانی امام جمعه محترم در آئین چهلمین سالگرد تاسیس شورای فرهنگ عمومی به میزبانی چهارباغ، گفت: ایستادگی ایران مقابل دشمن غدار تا دندان مسلح مدیون فرهنگ عاشورائی است.
ایشان با اشاره به اینکه «فرهنگ مقاومت» رمز مقابله با دشمن در ۸ سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه بود، افزود: یکی از مولفه‌های اصلی فرهنگ حافظه تاریخی بوده و از ما درباره عملکردمان در حوزه فرهنگ، آداب و رسوم کشور سوال می‌شود.ایشان با تاکید بر اینکه در راستای شناسائی نظام مسائل چهارباغ و آفت‌های فرهنگی شهرستان، تشکیل ۲ کمیسیون تخصصی «پرورش افکار و ایده ها» و «نخبگان» در دستور کار است، اظهار داشت: کمیته برنامه ریزی و اجرا برنامه‌های سالانه شهرستان راه اندازی شد.رئیس شورای فرهنگ عمومی چهارباغ درباره پشتوانه مصوبه شورای فرهنگ عمومی تصریح کرد: فرهنگ عمومی جوانان و نوجوانان چهارباغ نیازمند عزت مندی و اعتماد به نفس بیشتر است لذا مصوبات به گونه‌ای پیش رفت که عزت نوجوانان و جوانان را ارتقاء دهد.
ایشان با تاکید بر اینکه مناطق منفصل شهری و آداب و رسوم متفاوت موجب شده از شهر متحدی برخوردار نباشیم، گفت: دستمایه تصمیم گیری درباره مصوبات این گونه است که شهرها با همه تفاوت ها، به هم نزدیک شوند تا از ظرفیت هم برای ارتقاء استفاده کنند.حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای دربانی با اشاره به اینکه منطقه محروم ابریشم از نظر فرهنگی نیازمند توجه ویژه بوده و مصوبات شورای فرهنگ عمومی با محوریت رفع آفت‌ها و ارتقاء فرهنگ این منطقه است، افزود: انسجام نیروهای انقلابی چهارباغ هم در دستور کار خواهد بود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود