15 آذر 1404
شماره خبر: 336429

ارائه خدمات کارآمد در شهر مهستان بدون همراهی دستگاه‌های مسئول امکان‌پذیر نیست

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



دومین نشست تخصصی درباره محل احداث، ویژگی‌ها و الزامات ساختمان اورژانس اجتماعی با حضور "انسیه علیزاده" رئیس بهزیستی شهرستان،"مهندس هاشمی" معاون شهرسازی شرکت عمران،"حسینی" مسئول امور اجتماعی شرکت عمران و کارشناسان حوزه‌های تخصصی در محل شرکت عمران برگزار شد.
در ابتدای جلسه علیزاده با تأکید بر ضرورت تقویت خدمات اورژانس اجتماعی، ارتقاء فضای فیزیکی و بهبود امکانات این مرکز را از الزامات تحقق عدالت اجتماعی و رفاه عمومی عنوان کرد و افزود: ارائه خدمات کارآمد در شهر مهستان بدون همراهی دستگاه‌های مسئول به‌ویژه شرکت عمران امکان‌پذیر نیست.وی تسهیل ارائه خدمات به اقشار تحت پوشش را از دغدغه‌های اصلی اداره کل بهزیستی و مسئولان ارشد شهرستان دانست و اظهار داشت":احداث ساختمان جدید نقش مهمی در ارتقاء کیفیت خدمات به جامعه هدف خواهد داشت.در ادامه، مهندس هاشمی معاون شهرسازی شرکت عمران اعلام کرد بر اساس بررسی‌های فنی و مطالعات کارشناسان این شرکت، محل پیشنهادی احداث مرکز اورژانس اجتماعی شهر مهستان در فاز ۷ این شهر تعیین شده است. وی بر طراحی دقیق و مهندسی همه‌جانبه ساختمان با توجه به کارکرد تخصصی آن تأکید کرد.علیزاده نیز تکمیل این پروژه را یکی از گام‌های اساسی در مسیر توسعه خدمات شبانه‌روزی به جامعه هدف بهزیستی دانست.
در پایان این نشست مقرر شد پس از انجام مقدمات اولیه و نهایی‌سازی طراحی، عملیات ساخت ساختمان اورژانس اجتماعی شهر مهستان با برگزاری مراسم رسمی کلنگ‌زنی آغاز شود و پس از تکمیل، برای بهره‌برداری در اختیار بهزیستی شهرستان قرار گیرد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود