22 آذر 1404
شماره خبر: 336941

آغاز فعالیت جهادی پنج گروه دانشجویی در استان البرز

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



معاون عملیات جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز از آغاز فعالیت پنج گروه جهادی دانشجویی همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهری این استان خبر داد.
"احمد رضا کلانتری گفت : این دانشجویان در قالب "پویش ملی لبخند ایران" با هدف تسهیلگری، نقش آفرینی و امید بخشی در هشت منطقه حاشیه ای و محروم شهری خدمات ارائه خواهند داد.
وی ادامه داد: جریان سازی، محرومیت زدایی و ترویج گفتمان جهادی در سراسرکشور از دیگر اهداف اجرای این طرح است و دانشجویان جهادگر دانشگاه های استان البرز نیز اکنون در قالب پنج گروه جهادی در محله های جعفرآباد، خط چهار حصار کرج ، اسلام آباد کرج ، حصارک پایین، حصارک بالا، مشکین دشت و دیگر مناطق خدمات رسانی می کنند.کلانتری گفت: عرصه فعالیت گروه های جهادی دانشجویی باتوجه به رشته های تحصیلی خود درحوزه های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی است .وی یادآورشد: نقش آفرینی دانشجویان جهادگر در مناطق حاشیه ای و آشنایی آنها با آسیب های مناطق کم برخوردار و حاشیه شهری موجب ساخت نیروهای دغدغه مند و مدیران شایسته و تاثیرگذار و آشنا به مسائل مردم در آینده می شود که این مهم در ساخت ایرانی سربلند تاثیرگزار خواهد بود.
معاون عملیات جهادی ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز افزود: محله های حاشیه ای دیگر نیز به این طرح افزوده می شوند که طی گزارش های آتی اعلام خواهد شد.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود