:اشتهارد رتبه خوبی در زمینه جذب نیروی کار و سرمایه گذار را دارد
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
جلسه مشترک مدیران،معاونین،مشاوران دانشگاه آزاد اسلامی و فنی و حرفه ای البرز،نمایندگان صاحبان صنایع و اصناف و شهردار اشتهارد با فرماندار شهرستان برگزار شد.
محمد صادق کمالی در این جلسه با تاکید بر ظرفیت بالای اشتغال درشهرک های صنعتی اشتهارد گفت:اشتهارد رتبه خوبی نسبت به دیگر نقاط استان در زمینه جذب نیروی کار و سرمایه گذار را دارد.
وی افزود:برخی واحدهای صنعتی نیازمند نیرو های متخصص و فنی هستند و با توجه به تغییر شرایط عرضه و تقاضا که بر پایه علم و تکنولوژی های روز دنیا در حال توسعه و پیشرفت است این واحدهای صنعتی نیز به منظور بالا بردن بهره وری و بهبود وضعیت تولیدو موفقیت در بازار محصولاتشان و همچنین کاهش خسارات به کارگران فنی و دانش آموخته، بیش از پیش نیاز دارند.فرماندار اشتهارد ادامه داد وجود یک مرکز آموزش عالی در شهرستان می تواند زمینه پرورش و تامین نیروهای متخصص را فراهم کند.راه اندازی دانشگاه آزاد در اشتهارد فرایند کار و جذب نیرو های متخصص را به یک ظرفیت بزرگ نیروی انسانی تبدیل میکند به همین دلیل تمام تلاش ما بر این است که دانشگاه آزاد واحد اشتهارد با محوریت و تمرکز بر رشته های فنی هر چه سریعتر راه اندازی شود.