9 اردیبهشت 1404
شماره خبر: 323498

اشتهارد همچنان نیازمند نیروی کار متخصص است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



محمدصادق کمالی،‌ فرماندار اشتهارد،‌ در حاشیه سفر نیمروزه بازرس‌کل استان البرز و هیأت همراه به شهرستان اشتهارد با تأکید بر اهمیت تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای میان جامعه هدف کارگری،‌ اظهار کرد: کمبود نیروی کار متخصص از چالش‌های اساسی در این منطقه است.
صنایع اشتهارد نیازمند نیروی کار متخصص است، اگر نتوانیم نیروی متخصص پرورش دهیم، بسیاری از ظرفیت‌های صنایع به هدر خواهد رفت.
محمدصادق کمالی،‌ فرماندار اشتهارد،‌ در حاشیه سفر نیمروزه بازرس‌کل استان البرز و هیأت همراه به شهرستان اشتهارد با تأکید بر اهمیت تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای میان جامعه هدف کارگری،‌ اظهار کرد: کمبود نیروی کار متخصص از چالش‌های اساسی در این منطقه است.وی با اشاره به ویژگی‌های شهرستان اشتهارد که به‌دلیل وجود چندین شهرک صنعتی و بنگاه‌های تولیدی به قطب صنعتی استان تبدیل شده است، افزود: تأمین نیروی کار ماهر، مسئله‌ای جدی برای صنایع ما است.فرماندار اشتهارد با بیان اینکه اگر نتوانیم نیروی کار متخصص پرورش دهیم بسیاری از ظرفیت‌های صنایع به هدر خواهد رفت، عنوان کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته، سیستم آموزش فنی و حرفه‌ای به‌طور مستقیم با نیازهای بازار کار هماهنگ است، اما در کشور ما این هماهنگی هنوز به طور کامل شکل نگرفته است.کمالی با تأکید بر اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند نقش کلیدی در رفع این مشکل داشته باشد، اضافه کرد: هرگونه خطای انسانی در صنایع می‌تواند خسارات زیادی به دنبال داشته باشد، از این رو خواستار ارتقای کیفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای هستیم تا این خطاها به حداقل برسد.
وی بر لزوم شناسایی دقیق نیازهای شغلی شهرستان و بازدید از تمام مراکز و صنایع تولیدی برای انجام نیازسنجی تأکید کرد و گفت: باید بر اساس این نیازها، آموزش‌های مهارتی متناسب و هدفمند ارائه شود.فرماندار اشتهارد تأکید کرد: از تمام دستگاه‌های ذی‌ربط درخواست می‌شود تا همکاری لازم را برای تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در شهرستان انجام دهند و شرایطی را فراهم کنند تا جوانان به این حوزه جذب شوند و نیازهای صنایع به نیروی کار ماهر نیز رفع شود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود