6 فروردین 1405
شماره خبر: 341135

پایش آمادگی عملیاتی اورژانس ۱۱۵ طالقان توسط رئیس دانشگاه

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی


در چهارمین روز از فروردین ماه ۱۴۰۵، دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه، با همراهی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مطهری‌پور، مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان البرز و دکتر دایی، معاون غذا و دارو، از پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهرستان طالقان بازدید کردند.
در این برنامه نظارتی، فرآیندهای عملیاتی پایگاه شامل زمان‌بندی رسیدن بر بالین بیمار (Response Time)، تجهیزات تخصصی آمبولانس‌ها و آمادگی تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت. رئیس دانشگاه ضمن بررسی گزارش عملیات، با پرسنل شیفت گفتگو کرده و در جریان چالش‌ها و توانمندی‌های این مرکز در ایام پیک سفرهای نوروزی قرار گرفت.دکتر صیادی در حاشیه این بازدید، ضمن تبریک سال نو و قدردانی از ایثارگری کادر اورژانس، اظهار داشت: «پایگاه‌های اورژانس در مبادی ورودی و نقاط حساس شهرستان طالقان، ویترین نظام سلامت در حوادث جاده‌ای و فوریت‌های پزشکی هستند. با توجه به جغرافیای خاص طالقان و افزایش مراجعات در نوروز، حفظ آمادگی صددرصدی تجهیزات و تخصص نیروها برای کاهش آسیب‌های احتمالی حیاتی است.»
وی افزود: «خوشبختانه بررسی‌ها نشان‌دهنده انگیزه بالای همکاران و وضعیت مطلوب تجهیزات امدادی است که نویدبخش ارائه خدماتی سریع و باکیفیت به شهروندان و میهمانان نوروزی می‌باشد.»

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود