30 خرداد 1405
شماره خبر: 345679

حضور در خیابانها، اراده ملی در حمایت از آرمانها است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج گفت: حضور مردم در صحنه و اجتماعات خیابانی پشتوانه اصلی میدان نبرد و نمادی از اراده ملی در حمایت از آرمان‌ها است.
آیت‌الله "سیدمحمدمهدی حسینی همدانی" در خطبه‌های نماز جمعه کرج افزود: حضور پرشور و آگاهانه مردم در خیابانها تا صدور دستور از سوی رهبر معظم انقلاب ادامه دارد.
وی در ادامه با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب، آن را نقشه راه و پیامی حکیمانه، دقیق و به‌موقع توصیف کرد که بر لزوم عدم پذیرش نظر دشمن و دوری از مسیرهایی که نظر دشمن در آن‌ها غلبه دارد، تأکید ویژه‌ای دارد.وی اضافه کرد: پیام حکیمانه شب گذشته رهبر معظم انقلاب، حاوی دستورالعمل‌های راهبردی برای عبور از شرایط فعلی است و ایشان صریح و شفاف نظر خود را بیان کردند که یکی از تأکیدات اصلی این پیام، عدم پذیرش نظر دشمن است و بر همین اساس، باید از مسیرهایی که نظر دشمن در آن‌ها غلبه دارد، فاصله گرفت و با بصیرت کامل حرکت کرد.
نماینده ولی‌فقیه در البرز در سخنان خود، "تقوا"، "توکل بر خدا" و "اعتماد به مردم" را به عنوان عوامل کلیدی برای داشتن محاسبات درست معرفی کرد و با یادآوری اینکه امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب همواره بر نقش مردم تأکید داشته‌اند، خاطرنشان کرد: همان‌طور که رهبر انقلاب فرمودند همگی منتظر تحقق شروط مطرح شده هستیم و با حضور منسجم خود در میدان، تا رسیدن به مقصد نهایی، این مسیر را ادامه خواهیم داد.وی با تشریح ابعاد جنگ شناختی افزود: دشمن به دلیل شکست در میدان‌های واقعی و نبرد سخت، تمرکز خود را بر جنگ نرم و جنگ شناختی گذاشته و هدف دشمن این است که با دروغ‌پراکنی، تهدید و تبلیغات گسترده، در دستگاه محاسباتی مسئولان و مردم اختلال ایجاد کند.امام جمعه کرج بیان کرد: وقتی این دستگاه محاسباتی دچار اختلال شود، داده‌ها هرچقدر هم درست باشند خروجی تصمیم‌گیری‌ها غلط خواهد بود و دشمن دقیقاً با هدف سست کردن اراده‌ها، به دنبال تحمیل این تصمیمات اشتباه به نظام است.
موضع در برابر آمریکا و راهبرد مذاکره
آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره بر اینکه آمریکا دشمن درجه یک است، تأکید کرد که این واقعیت نباید هرگز فراموش شود؛ حتی در فرآیند مذاکرات نیز موضع اصلی مقاومت در برابر آمریکا باید پابرجا بماند.وی درباره راهبرد مذاکره اظهار داشت: مذاکرات باید ابزاری برای گرفتن حق و مطالبه‌گری باشد و نباید به عنوان نشانه‌ای از ضعف تلقی شود؛ مذاکره تنها زمانی معنا دارد که از موضع قدرت صورت گیرد.نماینده ولی‌فقیه در استان البرز همچنین رژیم صهیونیستی را سگ دست‌آموز اربابانش خواند که شرارت‌هایش را با اشاره یا بدون اشاره انجام می‌دهد و باید در برابر تمامی تحرکات آن هوشیار بود.وی با انتقاد از برخی اظهار نظرهای داخلی بیان کرد: گاهی دیده می‌شود برخی افراد در نشست‌ها یا در قالب نقد، دلسوزی و مطالبه‌گری، مطالبی را بیان می‌کنند که ناخواسته در زمین دشمن است؛ باید مراقب بود که کلام ما ناخواسته در خدمت اهداف دشمن قرار نگیرد.آیت‌الله حسینی همدانی افزود: نقل ‌قول از رهبر معظم انقلاب ، امام شهید یا امام راحل (ره) کافی نیست و سخنرانان و تریبون‌داران وظیفه دارند به جای نقل‌قول صرف، به فریضه تبیین بپردزند و درک صحیحی از مسائل را به جامعه منتقل کنند تا فضا برای دشمن غبارآلود نماند.
الگوی شهید چمران و درس‌های عاشورا
امام جمعه کرج با گرامیداشت سالروز شهادت شهید مصطفی چمران (۳۱ خرداد)، ایشان را الگویی جامع از مقاومت، بصیرت و ثبات‌قدم دانست که در هیچ شرایطی دچار اختلال محاسباتی نشد و تا پایان مسیر بر راه مستقیم ایستادگی کرد.وی در بخش دیگری از سخنان خود، واقعه عاشورا را نمونه‌ای از درگیری با جنگ شناختی و خطای محاسباتی برشمرد و تأکید کرد که همان‌گونه که در کربلا عده‌ای به دلیل خطای در محاسبه دچار لغزش شدند، امروز نیز باید با الگوگیری از یاران امام حسین (ع) و با بصیرت، در مسیر درست حرکت کرد.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود