11 تیر 1405
شماره خبر: 346437

بازدید فرماندار شهرستان ساوجبلاغ و شهردار کوهسار از روند آماده‌سازی موکب «عاشقان ولایت کوهسار»

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



مهندس صادقلو فرماندار شهرستان ساوجبلاغ، به همراه معاونان فرمانداری، سرهنگ علیزاده فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوجبلاغ، مهندس حشمی‌پور شهردار کوهسار و فلاح‌نژاد فرمانده حوزه مقاومت بسیج، با حضور در موکب «عاشقان ولایت کوهسار» مستقر در مجاورت پمپ‌بنزین ایران‌زمین، از روند آماده‌سازی و تجهیز بخش‌های مختلف این موکب بازدید کردند.
در این بازدید، آخرین اقدامات انجام‌شده برای راه‌اندازی و استقرار بخش‌های مختلف موکب، از جمله غرفه‌های پذیرایی، شارژ تلفن همراه، اطلاعات و راهنمایی، شهدای خدمت، فضای ویژه کودک، محل استراحت زائران و سایر خدمات رفاهی مورد بررسی قرار گرفت و بر آمادگی کامل موکب برای ارائه خدمات شایسته به زائران و مسافران تأکید شد.
فرماندار شهرستان ساوجبلاغ ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی عوامل شهرداری، بسیج و دست‌اندرکاران برپایی موکب، خدمت‌رسانی منظم، تکریم زائران، حفظ نظم، هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و ارتقای کیفیت خدمات را از مهم‌ترین عوامل میزبانی شایسته برشمرد و بر استمرار همکاری و آمادگی کامل تمامی دستگاه‌های مسئول تا پایان فعالیت موکب تأکید کرد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود