26 مرداد 1405
شماره خبر: 348650

هیچ پروژه عمرانی بدون پیوست ارتقای کیفیت زندگی مردم قابل قبول نیست

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: اجرای پروژه‌های عمرانی نباید صرفاً به ساخت یک ساختمان، راه یا تأسیسات محدود شود، بلکه هر طرح عمرانی باید پیوستی با عنوان «افزایش رفاه و ارتقای کیفیت زندگی مردم» داشته باشد.
علی صفری با اشاره به ضرورت تقویت همبستگی و همدلی اجتماعی در مسیر توسعه استان البرز اظهار کرد: مجموعه مدیریت استان باید در کنار اجرای پروژه‌های عمرانی، روایتگر همبستگی اجتماعی و همراهی مردم و مسئولان باشد؛ چراکه همین همدلی در مقاطع مختلف موجب شده است کشور در برابر فشارها و تهدیدها با قدرت ایستادگی کند.
وی با بیان اینکه رویکرد مدیریت عمرانی استان بر افزایش کیفیت زندگی مردم استوار شده است، افزود: هیچ پروژه عمرانی اگر در نهایت به ارتقای رفاه و کیفیت زندگی شهروندان منجر نشود، نمی‌تواند هدف مطلوب مدیریت اجرایی استان را محقق کند.معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز ادامه داد: یک پروژه عمومی صرفاً یک ساختمان، یک مسیر ارتباطی یا یک سازه نیست؛ بلکه هر طرح باید آثار مشخصی در بهبود شرایط زندگی مردم داشته باشد و این موضوع باید در سیاست‌گذاری و اجرای پروژه‌های عمرانی مورد توجه جدی قرار گیرد.صفری با اشاره به ظرفیت‌های ارتباطی و اقتصادی البرز گفت: این استان به دلیل قرار گرفتن در مسیر شاهراه‌های ارتباطی کشور، از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه اقتصاد و گردشگری برخوردار است، اما باید با سیاست‌گذاری صحیح، البرز را از یک «معبر گردشگری» به یک «مقصد گردشگری» تبدیل کنیم.وی در ادامه به برخی اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساختی و خدمات عمومی اشاره کرد و گفت: در حوزه بیمارستانی، البرز از رتبه بیست‌وهشتم به میانه جدول و رتبه پانزدهم کشور رسیده است و در حوزه عدالت آموزشی نیز به جایگاه میانه جدول دست یافته‌ایم که امیدواریم با استمرار اقدامات انجام‌شده، استان در جمع پنج استان برتر کشور قرار گیرد.معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز همچنین از برنامه تحویل واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن خبر داد و بیان کرد: در هفته دولت، حدود ۸۰۰ واحد مسکن نهضت ملی به مردم تحویل خواهد شد و در ادامه نیز مجموع واحدهای طرح نهضت ملی و مسکن اجتماعی به حدود ۴ هزار و ۵۰۰ واحد خواهد رسید.
صفری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آسیب واردشده به برخی زیرساخت‌های ارتباطی استان در جریان حوادث اخیر اظهار کرد: پس از وارد شدن آسیب به یکی از مسیرهای ارتباطی، تلاش شد در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارتباط مجدد برقرار شود و طبق برنامه، این مسیر طی دو هفته آینده به‌طور کامل برقرار خواهد شد و بازسازی اساسی آن نیز تا یک سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
وی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان مجموعه مدیریت استان افزود: امروز میان مدیریت ارشد استان، حوزه عمرانی، نمایندگان مجلس، شوراهای اسلامی، نخبگان و فعالان اجتماعی، فضای مناسبی از وحدت و همدلی شکل گرفته است و امیدواریم با استمرار این همکاری، طی سال‌های آینده بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی‌های زیرساختی البرز جبران شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز خاطرنشان کرد: البرز با وجود همجواری با پایتخت و برخورداری از موقعیت ویژه ارتباطی، در برخی زیرساخت‌ها همچنان با عقب‌ماندگی‌هایی مواجه است که رفع آنها نیازمند برنامه‌ریزی، همکاری بین دستگاهی و استفاده از ظرفیت نمایندگان، نخبگان و مجموعه مدیریت استان است.صفری در پایان با قدردانی از تلاش خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: خبرنگاران نقش مهمی در انعکاس اقدامات و خدمات انجام‌شده در استان دارند و با تلاش‌های مدیرکل روابط عمومی استانداری، به‌زودی با حضور استاندار البرز مراسم تجلیل از خبرنگاران برگزار خواهد شد و در آن، گزارشی جامع از اقدامات استان در حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، درمانی و زیرساختی ارائه می‌شود.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود