پایش ایمنی مراکز صنعتی مپنا و توانیر در فردیس اجرا می شود
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس گفت: با دستور دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان، موضوع پایش ایمنی مراکز صنعتی مپنا و توانیر در شهر، مورد موافقت و پذیرش این مراکز قرار گرفت.
مهدی رشیدی در این خصوص اظهار کرد: در پی پیگیریها و مکاتبات چندین ساله سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس در خصوص پایش ایمنی مراکز پرخطر و همچنین دستور دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان، مجموع ۶ شرکت صنعتی گروه مپنا و دو شرکت تحت نظارت توانیر، موافقت خود را با همکاری و انجام پایشهای ایمنی توسط سازمان آتشنشانی فردیس اعلام کردند.
وی افزود: در نشستی که با حضور نمایندگان این شرکتها در ستاد مرکزی سازمان آتشنشانی فردیس برگزار شد، ضمن اعلام آمادگی و همکاری مراکز مذکور، مقرر شد جدول زمانبندی بازدید و پایش ایمنی این مراکز توسط سازمان آتشنشانی تهیه ودراین راستا صورتجلسه ای تنظیم که پس از تأیید و امضای نمایندگان شرکتهای مربوطه ،اقدامات بعدی میسر خواهد شد .
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری فردیس با تأکید بر اهمیت پایش ایمنی مراکز پرخطر وناایمن سطح شهر ازجمله مراکز صنعتی گفت: همکاری و همافزایی مراکز صنعتی با سازمان آتشنشانی در این زمینه، نقش مهمی در ارتقای سطح ایمنی، تسهیل و تسریع روند ارائه خدمات آتشنشانی در زمان بحران و هنگام وقوع حوادث خواهد داشت.لازم به توضیح است اجرایی شدن موارد فوق توسط حوزه پیشگیری سازمان در راس امور اجرایی قرار گرفته است