16 شهریور 1405
شماره خبر: 349826

البرز در آماده‌باش کامل برای مقابله با سیلاب

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای البرز، از آمادگی کامل این استان برای مواجهه با پیامدهای احتمالی پدیده آب و هوایی و سیلاب خبر داد.
«محمد جهانشاهی »با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی، اعلام کرد که اقدامات پیشگیرانه در نقاط پرخطر آغاز شده و تمهیدات لازم برای مقابله با سناریوهای مختلف، از جمله وقوع سیلاب، اندیشیده شده است.وی با بیان اینکه بررسی‌های علمی حاکی از تاثیر پدیده‌های اقلیمی بر الگوی بارش و رخدادهای جوی در ماه‌های آینده است، اظهار کرد: شرکت آب منطقه‌ای البرز با هماهنگی ستاد مدیریت بحران استان، جلسات متعددی برای بررسی سناریوهای احتمالی برگزار کرده و برنامه‌ریزی‌ها بر اساس شرایط بدبینانه انجام شده است تا در صورت وقوع بارش‌های شدید و سیلاب، امکان واکنش سریع و کاهش خسارت فراهم شود.جهانشاهی به اقدامات جدی در حوضه های آبریز کرج، طالقان و کردان اشاره کرد و گفت: عملیات بازگشایی مسیرهای جریان آب و رفع موانع در این حوزه‌ها در حال انجام است؛ پیمانکاران مشغول اجرای اقدامات پیشگیرانه بوده و وظایف دستگاه‌های اجرایی مرتبط نیز مشخص شده است.معاون شرکت آب منطقه‌ای البرز همچنین به وجود پل‌های غیرمجاز در مسیر رودخانه‌ها اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم برای جمع‌آوری و رفع این موانع در حال انجام است، زیرا سازه‌های غیرمجاز می‌توانند در زمان وقوع سیلاب، روند عبور روان‌آب را مختل و خسارات را افزایش دهند.جهانشاهی ابراز امیدواری کرد که شاهد شرایط شدید و خسارت‌زا نباشیم، اما تاکید کرد: وظیفه ما ایجاد آمادگی لازم پیش از وقوع هرگونه رخداد احتمالی و داشتن برنامه برای سناریوهای مختلف است.
البرز در آماده‌باش کامل برای مقابله با ال‌نینو و سیلاب
وی در ادامه به ظرفیت‌های موجود برای بهره‌گیری از بارش‌های احتمالی اشاره کرد و گفت: هماهنگی‌های لازم برای استفاده از روان‌آب‌ها و هدایت بخشی از آنها به سامانه‌های تغذیه مصنوعی انجام شده است تا ضمن مدیریت سیلاب و کاهش خطرات ناشی از آن، از این فرصت برای تقویت منابع آب و تغذیه سفره‌های زیرزمینی نیز استفاده شود.جهانشاهی خاطرنشان کرد: آمادگی در برابر سیلاب نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، مدیریت شهری، دهیاری‌ها و مردم است و هماهنگی‌های لازم برای ارتقای آمادگی استان در برابر رخدادهای احتمالی در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، شرکت آب منطقه ای استان البرز تاکنون ۲ طرح بزرگ تغذیه مصنوعی برای مهار سیلابها به ظرفیت حدود ۱۰۲ میلیون متر مکعب در فردیس و کردان به بهره برداری رسانده و ۲ طرح دیگر در کرج و فشند نیز در مرحله تکمیل و احداث هستند.


منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود