تکریم شهدای ورزشکار، حداقل وظیفه جامعه ورزش است
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز گفت: شهدای ورزشکار، در دفاع از ایران اسلامی، عرصه ورزش، خانواده و همه دلبستگیهای خود را رها کردند و به جمع شهدای والامقام پیوستند؛ تکریم این شهدا و خانواده آنان، حداقل وظیفه جامعه ورزش است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان البرز، حمیدرضا رضایی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز، در یادواره شهدای ورزشکار جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان استان که با حضور سردار حیدرنیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی علیهالسلام استان البرز، برگزار شد، اظهار کرد: جانفشانی شهدای ما، بهویژه شهدای ورزشکار، اقدامی ارزشمند و ماندگار است و آنان از عرصه ورزش، خانواده و تمام دلبستگیهای خود گذشتند و برای دفاع از ایران اسلامی به جمع شهدا پیوستند.
وی افزود: جامعه ورزش در این ایام ۳۴ شهید ورزشکار را تقدیم ایران اسلامی کرده است و امروز حداقل وظیفه ما در جامعه ورزش، تکریم و گرامیداشت یاد این شهدا و خانواده معزز آنان است.سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز در پایان با قدردانی از حضور خانواده شهدا، مسئولان و جامعه ورزش و جوانان در این مراسم گفت: حضور خانواده شهدا و اهالی ورزش در این یادواره، نشاندهنده زنده بودن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ورزش است.