4 مهر 1405
شماره خبر: 350985

خانواده مسئله‌ای بین‌بخشی است

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



مشاور استاندار و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز با تأکید بر اینکه خانواده فقط موضوع یک اداره نیست بلکه مسئله‌ای راهبردی و بین‌بخشی است، گفت: راه‌حل مسائل خانواده نمی‌تواند صرفاً دولتی باشد و باید از ظرفیت گروه‌های مردمی و همیاران خانواده استفاده کرد.
معصومه آقایی در نشست «رویشکده همیاران خانواده» قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان، با اشاره به چالش‌های حوزه خانواده از جمله تأخیر در ازدواج، کاهش فرزندآوری، فشارهای معیشتی، شکاف نسلی و موازی‌کاری دستگاه‌ها اظهار کرد: خانواده یک مسئله بین‌بخشی است و راه‌حل آن نیز نمی‌تواند فقط دولتی باشد.
وی با اشاره به موضوع حجاب و عفاف گفت: در ماه‌های اخیر جلسات و پیگیری‌های متعددی در استان انجام شده و به مدیران دستگاه‌ها تأکید شده ابتدا وضعیت مجموعه تحت مدیریت خود را ساماندهی کنند. نمی‌توان از مردم انتظار پایبندی داشت اما در برخی مراکز رسمی شاهد وضعیت متفاوتی باشیم.آقایی با اشاره به گرانی محصولات حجاب و عفاف تصریح کرد: این مسئله واقعی است و پیشنهاد استاندار برای ایجاد مراکز عرضه محصولات حجاب و عفاف در مناطقی مانند مهرشهر، گوهردشت و چهارراه طالقانی در حال پیگیری است تا بانوان بتوانند نیازهای خود را با قیمت و کیفیت مناسب تأمین کنند. این مراکز باید طیف‌های مختلف قیمتی را پوشش دهند.وی با تأکید بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها در مسائل اجتماعی گفت: در دفتر امور بانوان کارگروه‌ها و کمیته‌های تخصصی تشکیل شده تا موضوعات تا رسیدن به نتیجه پیگیری شود. در حوزه جوانی جمعیت نیز قرارگاه‌های مرتبط با ریاست استاندار و دبیری این دفتر فعال هستند و اجرای کامل قانون حمایت از خانواده می‌تواند بخش مهمی از مشکلات را حل کند.مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز با اشاره به استفاده از ظرفیت همیاران در مدارس اظهار کرد: این گروه‌ها می‌توانند در کنار آموزش و پرورش، سه ضلع خانواده، کادر آموزشی و دانش‌آموزان را پوشش دهند و در حوزه فرهنگی و اجتماعی نقش مؤثری ایفا کنند. طرح «امین» نیز همچنان ظرفیت مهمی در مدارس ایجاد کرده است.آقایی در پایان با اشاره به ظرفیت رویشکده همیاران خانواده گفت: این رویشکده می‌تواند به اتاق فکر و عمل خانواده تبدیل شود و نقطه اتصال ظرفیت‌های مردمی، دولتی و خیرین باشد. اگر می‌خواهیم از ظرفیت همیاران استفاده کنیم، باید آن‌ها را از مخاطب به شریک تبدیل کنیم. هر همیار خانواده، یک سفیر سلامت، امنیت و امید در محله خود است.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود