25 مهر 1405
شماره خبر: 352255

هفت روز در خط مقدم ایمنی؛ ثبت ۲۴۴ مأموریت در کرج

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



آتش‌نشانان کرج طی هفته گذشته با انجام ۲۴۴ عملیات امدادی و اطفایی، به حوادث مختلف در سطح شهر رسیدگی کردند؛ مأموریت‌هایی که به نجات ۵۳ شهروند و انتقال ۲۱ مصدوم به مراکز درمانی انجامید.
جابر خوشگرد، رئیس این سازمان، با تشریح عملکرد هفتگی نیروهای عملیاتی اظهار کرد: در این مدت، ۶۸ مورد حریق و ۱۷۶ مورد حادثه از طریق سامانه ۱۲۵ گزارش شد که در پی آن، آتش‌نشانان برای رسیدگی به حوادث، انجام عملیات امدادی و مهار آتش‌سوزی‌ها به محل‌های اعلام‌شده اعزام شدند.وی با اشاره به تجهیزات و ظرفیت عملیاتی به‌کارگرفته‌شده افزود: در مجموع، ۳۵۰ دستگاه خودروی عملیاتی در مأموریت‌های این بازه زمانی به‌کارگیری شد و نیروهای آتش‌نشانی نیز ۸۶۵ نیرو (نفرساعت) فعالیت عملیاتی را به ثبت رساندند.
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج همچنین از ثبت سه هزار و ۷۲۶ تماس با سامانه ۱۲۵ در این مدت خبر داد و گفت: تماس‌های دریافتی پس از بررسی و ارزیابی، متناسب با نوع گزارش و شرایط اعلام‌شده، مورد رسیدگی قرار گرفت و در موارد ضروری به اعزام نیروهای عملیاتی انجامید.خوشگرد ادامه داد: نیروهای سازمان در کنار مأموریت‌های مرتبط با حریق و حوادث، در ۲۰ مورد استقرار ایمنی و پوشش پیشگیرانه برنامه‌ها و مراسم مختلف نیز مشارکت داشتند تا با اتخاذ تدابیر لازم، از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.وی با بیان اینکه نجات شهروندان از مهم‌ترین اولویت‌های آتش‌نشانان در عملیات‌های شهری است، تصریح کرد: در مجموع مأموریت‌های هفته گذشته، ۵۳ نفر از شهروندان نجات یافتند و ۲۱ نفر از مصدومان نیز پس از دریافت اقدامات اولیه امدادی، برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی انتقال داده شدند.رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج در پایان با تأکید بر ضرورت رعایت اصول ایمنی در زندگی روزمره خاطرنشان کرد: توجه به هشدارهای ایمنی و پرهیز از رفتارهای پرخطر می‌تواند از وقوع بسیاری از حوادث جلوگیری کند؛ ازاین‌رو شهروندان در صورت مشاهده آتش‌سوزی، حادثه یا هرگونه وضعیت اضطراری، موضوع را از طریق سامانه ۱۲۵ اطلاع دهند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود