پذیرش نماز در قیامت، شرط قبول سایر اعمال است
سپیدارآنلاین: گروه اجتماعی
رئيس ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه استان البرز، در اجلاسیه نماز این ستاد، با تاکید بر جایگاه ویژه نماز در آیات و روایات، اظهار داشت که در قیامت اگر نماز پذیرفته شود، سایر اعمال نیز قبول میشود و در غیر این صورت، اعمال دیگر نیز مردود خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سرهنگ پاسدار محمد جانمحمدلو رئیس ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه استان البرز، در ابتدای سخنان خود یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم، مدافعان سلامت و امنیت، شهدای جنگ تحمیلی دوازدهروزه، همکاران شهید سپاه امام حسن مجتبی (ع)، شهدای جنگ رمضان و در رأس آنان رهبر شهید انقلاب، دانشمندان، دانشآموزان، سرداران و آحاد مردم را گرامی داشت.
جانمحمدلو با اشاره به محوریت موضوع نماز در این همایش، به آیات ۲۲ تا ۳۴ سوره معارج پرداخت و یادآور شد که در این آیات، ۹ صفت برای مؤمنان برشمرده شده که وعده بهشت به آنان داده شده است؛ اولین و آخرین صفت مربوط به نماز است؛ صفت نخست بر مداومت و صفت پایانی بر مواظبت و رعایت آداب و شرایط نماز تاکید دارد.وی در ادامه به حدیثی از امام جعفر صادق (ع) استناد کرد که فرمودند: «افضل الاعمال ثلاثاً»؛ برترین اعمال سه چیز است: اقامه نماز در اول وقت، نیکی و احترام به پدر و مادر، و جهاد در راه خدا.جانمحمدلو از خداوند خواست توفیق اقامه نماز جماعت اول وقت و نیز نماز شب را به همه حاضران عنایت فرماید.