9 آبان 1405
شماره خبر: 353012

هیئت آمادگی جسمانی البرز رتبه نخست کشور را کسب کرد

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی



رئیس هیئت آمادگی جسمانی و تندرستی استان البرز از کسب رتبه نخست کشور در ارزیابی هیئت‌های استانی فدراسیون خبر داد و گفت: برگزاری ۱۰۲ دوره آموزشی، فعالیت ۲۷ کمیته تخصصی، میزبانی رویدادهای ملی و درخشش ورزشکاران البرزی در مسابقات کشوری، از مهمترین دستاوردهای این هیئت در سال گذشته بوده است.
مصطفی حدادی با اشاره به عملکرد این هیئت اظهار کرد: کسب رتبه نخست کشور حاصل تلاش مجموعه مربیان، مدرسان، داوران، ورزشکاران و مسئولان کمیته‌های تخصصی است که با برنامه‌ریزی و فعالیت مستمر، زمینه توسعه این رشته ورزشی را فراهم کرده‌اند.وی افزود: در سال گذشته ۱۰۲ دوره آموزشی با هدف ارتقای دانش تخصصی مربیان و توسعه رشته‌های زیرمجموعه برگزار شد و ۲۷ کمیته تخصصی نیز در مسیر گسترش فعالیت‌های آموزشی و ورزشی استان فعالیت داشتند.حدادی با اشاره به میزبانی رویدادهای ملی در البرز تصریح کرد: برگزاری نخستین مسابقه کراس‌ترینینگ کشور، دومین دوره ملی مربیگری حرکات اصلاحی، نخستین دوره داوری تمرینات معلق کشور و نخستین جام رمضان پیلاتس کشور، از جمله برنامه‌های شاخص این هیئت بوده است.
رئیس هیئت آمادگی جسمانی البرز ادامه داد: ورزشکاران استان در رشته‌هایی همچون ایروبیک، کراس‌ترینینگ و پیلاتس موفق به کسب عناوین قهرمانی و مدال‌های مختلف شدند. همچنین دو ورزشکار البرزی در مسابقات انتخابی تیم ملی فانکشنال فیتنس حضور یافتند و سه ورزشکار رشته کتل‌بل نیز به اردوی تیم ملی دعوت شدند.وی با تأکید بر اهمیت توسعه علمی آمادگی جسمانی خاطرنشان کرد: هدف ما تنها کسب عناوین قهرمانی نیست، بلکه ارتقای سلامت عمومی، گسترش فرهنگ فعالیت بدنی، توسعه آموزش‌های تخصصی و شناسایی استعدادهای ورزشی نیز از اولویت‌های اصلی هیئت به شمار می‌رود.حدادی در پایان تأکید کرد: حفظ جایگاه نخست کشور نیازمند تداوم آموزش، حمایت از مربیان و ورزشکاران و توسعه زیرساخت‌های ورزشی است و امیدواریم با همراهی خانواده آمادگی جسمانی استان، مسیر موفقیت‌های بیشتر البرز را ادامه دهیم.

منبع ایسنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود