2 مرداد 1392
شماره خبر: 38416

تنور نظارت بر نانوایی های استان البرز داغ تر می شود

سپیدار‌آنلاین: گروه اجتماعی

تنور نظارت بر نانوایی های استان البرز داغ تر می شود


معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز از شدت گیری نظارت ها بر فرایند کار نانوایی ها خبر داد و گفت: این اقدام به منظور ساماندهی وضعیت نانوایی ها و بهبود کیفیت نان صورت می گیرد، اولتیماتومی دو ماهه تا پایان شهریور ماه جهت اخذ پروانه فعالیت نانوایی های بدون مجوز، بخشی از نظارت های پیش رو است که بر آن تأکید شد.
امیر یزدی در جلسه کارگروه آرد و نان استان که با حضور جمعی از اعضای این کارگروه تشکیل شد، محورهای فعالیت نانوایی های استان را مورد بررسی قرار داد و گفت: به منظور رسیدگی به وضعیت نانوایی ها و کیفیت بخشیدن به پخت نان از این به بعد نانوایان بر اساس نوع نان طبخ شده، از کارخانه هایی که اداره غله مشخص می کند، آرد دریافت می کنند.
هرگونه خروج آرد و گندم بدون مجوز اداره غله ممنوع
وی با بیان اینکه آرد و گندم در استان باید به میزان مورد نیار ذخیره شده باشد، تصریح کرد: به جهت ضرورت ذخیره گندم در استان، هر گونه خروج این دو محصول بدون مجوز اداره غله ممنوع است.
اولتیماتوم دو ماهه در اخذ پروانه نانوایی های بدون مجوز
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری در ادامه تأکید ویژه کرد: واحدهای نانوایی که در استان و شهرستانها بدون پروانه فعالیت دارند باید هر چه سریعتر نسبت به اخذ پروانه آنها اقدام شود. وی افزود: شهریورماه آخرین فرصت اخذ پروانه برای واحدهای نانوایی فاقد پروانه ای است که بدون مجوز فعالیت دارند و از این زمان به بعد با رویت میدانی بازرسان ویژه دستور پلمپ و تعطیلی صادر خواهد شد.
یزدی ادامه داد: علاوه بر آن صدور درخواست های تأسیس نانوایی نیز با ضوابط قانونی مشخصی صورت می گیرد.
ورود صدا و سیما در ترویج فرهنگ استفاده از نان مطلوب
این مسئول در ادامه بر ضرورت آموزش استفاده از نان با کیفیت و مطلوب اشاره کرد و گفت: از آنجایی که نان نقش قابل توجهی در سبد خانواده ها دارد، استفاده از نان با کیفیت نیز خود موضوعی قابل توجه است، از این رو آموزش برای انتخاب نان باکیفیت ضرورتی است که بخشی از رسالت آن و آگاهی بخشی به افراد جامعه بر عهده صدا و سیمای استانی است. وی افزود: به همین منظور هماهنگی هایی با این مرکز جهت تولید برنامه های آموزش محور در دستور کار قرار می گیرد.
هشدار به نانوایی های که آموزش

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود