30 آذر 1394
شماره خبر: 154964

فرهنگ تغذیه سالم در خانواده نهادینه می‌شود

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی

فرهنگ تغذیه سالم در خانواده نهادینه می‌شود


معاون سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان البرز از نظارت ویژه بر عرضه انواع خوراکی در بوفه مدارس خبرداد.
فرشید علیزاده اظهار کرد: معاونت سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان برنامه‌های نظارتی ویژه‌ای برای بررسی کیفیت خوراکی‌هایی که در بوفه مدارس عرضه می‌شود اجرایی می‌کند. وی ادامه داد: این برنامه‌های نظارتی محدود به روزهای خاصی از سال نیست و درتمام ماههای تحصیلی اجرایی می‌شود. علیزاده خاطرنشان کرد: بدون شک ناظران این معاونت درصورت مشاهده عرضه مواد غذایی و خوراکی ناسالم در بوفه‌های مدارس با متصدی مربوطه برخورد می‌کنند.این مسئول گفت:‌ این معاونت درطول سال اقدام به تنظیم دستورالعمل‌های بهداشتی درخصوص خوراکی‌هایی که عرضه آنها در بوفه مدارس سلامت دانش‌آموزان را به خطر می‌اندازد کرده و این دستورالعمل‌ها را به تمامی مدارس ابلاغ می‌کند. علیزاده گفت‌: براساس این دستورالعمل‌ها عرضه هرگونه خوراکی و مواد غذایی غیربهداشتی در بوفه مدارس ممنوع است.معاون سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان درادامه به اهمیت فرهنگ‌سازی در خصوص مصرف مواد غذایی سالم درخانواده‌ها اشاره کرد و گفت: اولین پایگاهی که می‌تواند مصرف مواد غذایی سالم را دردانش آموزان نهادینه کند، خانواده است. وی ادامه داد:‌ اگر دانش آموزان درخانواده یاد بگیرند که چه نوع خوراکی یا مواد غذایی برای آنها ضرر دارد و کدام مفید است، حتی اگر دربوفه مدارس خوراکی‌های غیربهداشتی و ناسالم عرضه شود هم دانش آموزان از خریدآنها خودداری می‌کنند. وی در پایان گفت: ‌براین اساس لازم است والدین در خصوص ویژگی‌ها، فواید و مضرات انواع مواد غذایی اطلاعات لازم را کسب و این اطلاعات را به فرزندانشان منتقل کنند.

منبع ایسنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود