6 آذر 1395
شماره خبر: 170397

البرز بیست و هشتمین استان کشور به لحاظ زیر ساخت کتابخانه ای

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی

البرز بیست و هشتمین استان کشور به لحاظ زیر ساخت کتابخانه ای


مدیرکل کتابخانه های عمومی استان البرز گفت:از نظر زیر ساخت های کتابخانه ای وضعیت البرز مطلوب نیست و بیست و هشتمین استان کشور هستیم.
حجت الاسلام شمس الله فلاح در آیین تکریم مقام کتابداران و ترویج گفتمان کتابخوانی در تالار میلاد کرج افزود:نبود کتابخانه مرکزی یکی از معضلات این استان است . وی با بیان اینکه نبود کتابخانه مرکزی یکی از دغدغه های استان است گفت:با توجه به نبود مکان مناسب و امنیت هنوز یک کتابخانه شبانه روزی نداریم و در صورت فراهم شدن چنین فضاهایی کتابداران ما می توانند شبانه روزی خدمات رسانی کنند.
فلاح ادامه داد:هم اکنون 178 کتابدار در سطح استان با کمترین مزایا در حال خدمات رسانی هستند و نیاز داریم که خیرین به داد کتاب و کتابخوانی استان برسند. مدیر کل کتابخانه های عمومی استان البرز ادامه داد:همچنین هم اکنون 68 کتابخانه در استان وجود دارد و نیازمند توسعه فضاهای کتابخانه ای با کمک خیران و دیگر دستگاه ها هستیم. در پایان این مراسم از 14 نفر از کتابداران، کتابخوانان، عضو و خدمتگزار برتر تجلیل شد.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود