18 اردیبهشت 1400
شماره خبر: 253357

دانش آموزان و فرهنگیان البرز با شهید سلیمانی تجدید میثاق کردند

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی

دانش آموزان و فرهنگیان البرز با شهید سلیمانی تجدید میثاق کردند


مدیرکل آموزش و پرورش البرزگفت: در روز جهانی قدس، دانش آموزان و فرهنگیان این استان با شهید حاج قاسم سلیمانی درفضای مجازی تجدید میثاق کردند.
سالار قاسمی به اقدام هوشمندانه امام راحل درنامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس اشاره کرد وافزود: این اقدام با حمایت بسیاری از روشنفکران و آزادیخواهان جهان همراه شد.
وی بیان داشت: صدور پیام امام راحل موجب امید بخشی به گروه های مقاومت‌ و مدافعان آرمان فلسطین شده است.قاسمی خاطرنشان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی پرورش یافته مکتب و پیرو راستین آرمان‌های امام راحل(ره) بود که با حمایت‌های مختلف نظامی و اقتصادی از مردم مظلوم فلسطین، طراح برنامه آزادی قدس در مسیر رهایی مسلمانان از یوغ صهیونیست‌ها نام گرفت.وی به نقش شهید حاج قاسم سلیمانی علاوه بر برنامه‌ریزی و طراح عملیات‌های مسلمانان در جنگ ۲۲ روزه و ۳۳ روزه اعراب با صهیونیست‌ها پرداخت و اضافه کرد: حمایت‌های شهید سلیمانی با هدف برقراری صلح و امنیت در منطقه و با نگاه مقدس حفظ جان مسلمین جهان و خدمت به بشریت در مقابل مستکبران و ظالمان زمان در بسیاری از کشورهای منطقه از جمله فلسطین اشغالی نمود پیدا کرد.قاسمی تصریح کرد: ملت شهید پرور و قهرمان ایران با تجربه دفاع از حریم حرم و با تقدیم شهیدان والا مقامی همچون شهید سردار قاسم سلیمانی نشان داده در مسیر مقاومت پیشقدم و در کنار ملت‌های مظلوم منطقه است.وی یادآورشد: روز جهانی قدس روز مبارزه با استکبار، حماسه آفرینی، ایثار و مقاومت است تا بار دیگر فریاد وحدت مسلمانان آزاده رساتر از همیشه شنیده شود.وی اضافه کرد: پشتیبانی‌های شهید حاج قاسم سلیمانی سبب شده تا فلسطینیان اینگونه شجاعانه در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی و به قلب رژیم اشغالگر قدس حمله کنند.قاسمی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران محورحمایت از نیروهای مقاومت اسلامی در جهان شناخته می‌شود، یادآورشد: همه این حمایت‌ها سبب شده تا حرکت های مقدس را در فلسطین شاهد باشیم.وی ادامه داد: قدس شریف، قلب همه آزادگان است وآزادی آن سبب خوشنودی و خوشحالی همه مسلمانان جهان می‌شود، گرچه اسرائیل غاصب به وسیله فشار به فلسطین، می‌خواهد امنیت را در این کشور متزلزل کنند، اما این خودشان هستند که به سقوط نزدیک می‌شوند.مدیرکل آموزش و پرورش البرزتاکید کرد: راه و مکتب حاج‌قاسم را ادامه خواهیم داد و پرچم اسلام را در شهرهای این سرزمین به اهتزاز درخواهیم آورد.استان البرز ۴۷۳ هزار دانش آموز و ۵۰ هزار فرهنگی شاغل و بازنشسته دارد.

منبع ایرنا

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود