12 اردیبهشت 1402
شماره خبر: 283923

دوره های آموزشی کشوری کارآفرینی زیستی در البرز به اجرا درآمد

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش البرز گفت: دوره های آموزشی کشوری کارآفرینی زیستی در این استان برای علاقمندان در بستر شبکه شاد در حال اجراست.
" لیلا الماسی " دراین گفت و گو افزود: این دوره آموزشی توسط قطب کشوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی مستقر در پژوهش سرای ملاصدرای آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج در حال برگزاری است.وی خاطرنشان کرد: این دوره ها به منظور آشنایی هرچه بیشتردبیران راهنما و دانش آموز کشور در زمینه کارآفرینی زیستی از اسفندماه سال گذشته ، برنامه ریزی و اجرایی شده است. وی معرفی تجهیزات، مواد و محلول های مورد استفاده در آزمایشگاه های سلول بنیادی و چالش‌های موجود در این حوزه توسط اساتید مجرب و کارآفرین را از جمله موضوعات آموزشی ذکر کرد.
الماسی ادامه داد: با توجه به وجود بازارهای بزرگ جهانی برای محصولات دانش بنیان سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، بی شک توسعه و پیشرفت در این حوزه، دریچه ای رو به افق های روشن در اقتصاد دانش بنیان خواهد بود.وی یادآورشد: در همین راستا، قطب کشوری با طراحی گرایشی جدید با هدف ترویج فرهنگ کار آفرینی؛ می کوشد دانش آموزان مستعد و توانمند را با مهارت های اساسی برای شکل دادن پایه های یک کسب و کار موفق بر اساس ایده های نوآورانه در این حوزه آشنا نماید تا بتواند در آینده ای نزدیک، دریچه ای به سوی ثروت آفرینی، اشتغال و صادرات از راه علوم نوین را برای کشور بگشاید.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود