21 بهمن 1403
شماره خبر: 319733

برگزاری هفتمین سالانه نقاشی و مجسمه کودک در نگارخانه کرج

سپیدار‌آنلاین: گروه فرهنگی



نمایشگاه هفتمین سالانه نقاشی و مجسمه‌سازی کودک، هم‌زمان با دهه فجر در «نگارخانه کرج» گشایش یافت؛ این نمایشگاه تا ۲۴ بهمن در محل باشگاه میلاد شهرداری کرج، پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.
ندا ساعی، کارشناس هنری کانون استان با اعلام این خبر افزود نمایشگاه هفتمین سالانه نقاشی و مجسمه کودک و نوجوان استان البرز، از روز پنجشنبه ۱۸ بهمن تا تاریخ ۲۴ بهمن با حضور علاقه‌مندان به هنر نقاشی و مجسمه کودک و نوجوان از ساعت ۱۰ الی ۱۳ و ۱۴ الی ۱۷ هر روز به جز ایام تعطیل در نگارخانه کرج، پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.
وی در این باره گفت این نمایشگاه با عنوان «به زمین می‌نگرم» و با هدف توجه دادن کودکان و نوجوانان به حفظ محیط زیست و بهره‌گیری از دورریختنی‌ها از سوی شورای کودک و نوجوان انجمن هنرهای تجسمی استان البرز با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری کرج، هم‌زمان با ایام دهه فجر، برگزار شده است.این هنرمند که در کنار جمعی از هنرمندان حوزه نقاشی و مجسمه‌سازی البرز، داوری این جشنواره و بررسی حدود ۸۰۰ اثر و انتخاب آثار برای نمایشگاه را بر عهده داشته همچمنین گفت رویدادهای هنری ویژه کودکان و نوجوانان می‌تواند درجهت رشد و پرورش استعدادهای آنان و آموزش مفاهمیم مهم در قالب هنر بسیار تاثیرگذار باشد.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود