پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت ویژه تابستان در البرز سازماندهی و فعال شدند
سپیدارآنلاین: گروه فرهنگی
رئیس اداره فرهنگی و هنری آموزش و پرورش آموزش و پرورش البرز گفت: پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزی ویژه تابستان در این استان بر اساس دستورالعمل وزارتی بومی سازی، سازماندهی و فعال شدند.
" علی قبادی " با اشاره به اینکه شیوه نامه ابلاغی وزارت متبوع به همه ادارات نواحی و مناطق استان ارسال شده است، افزود: به منظورجهت دهی فعالیت ها ی تابستانی در ساحتهای ۶ گانه تربیتی، ستادهای غنی سازی اوقات فراغت در استان و نواحی و مناطقه ۹ گانه آموزش و پرورش البرز تشکیل شده است.وی خاطرنشان کرد: نشست استانی غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان امسال با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی برابر موارد مندرج در شیوه نامه به منظور هم افزایی در اجرای فعالیت ها نیز برگزارشد.
وی با بیان اینکه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در جلسه شورای آموزش و پرورش استان البرز نیز مطرح شد، عنوان کرد: حاصل آن تصویب چندین مصوبه در راستای اهداف غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در استان شد.قبادی از برگزاری نشست کارشناس مسئولان و کارشناسان اردویی و فرهنگی ، هنری و مدیران کانون های فرهنگی تربیتی استان به منظور ایجاد وحدت رویه، حضور در وبینار کشوری در محل صدا و سیمای مرکز البرز،هم اندیشی به منظور استفاده از ظرفیت صدا و سیمای استان در این رابطه و دریافت برنامه های ادارات تابعه استان در دو سناریوی حضوری و مجازی به عنوان دیگر اقدامات انجام شده درراستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در البرز یاد کرد.وی آماده سازی تمهیدات لازم در پایگاه های تابستانی ، کانون ها و اردوگاه های استان ، گنجاندن کلاسهای قرآنی، مهارتی ، هنری ، ورزشی ،علمی ، رسانه و فضای مجازی ، هوش مصنوعی و مهارتهای زندگی در برنامه با شعار " تابستان ، میدان نقش و اراده ، با میدان داری نسل بعثت" را از دیگر اقدامات انجام شده در استان البرز برشمرد.رئیس اداره فرهنگی و هنری آموزش و پرورش آموزش و پرورش البرز ادامه داد: آماده کردن فضای سه اردوگاه متمرکز استانی جهت برگزاری اردوهای دانش آموزی و پایگاههای تابستانی ، دایر کردن موکب ها، تشکیل تیم ارزیابی و نظارت بر پایگاه های تابستانی جهت هم افزایی بیشتر، برگزاری برنامه افتتاحیه پایگاه های تابستانی و دوره های دستورالعمل اردویی و همچنین هماهنگی با رسانه ها از دیگر برنامه های انجام شده ویژه پایگاه های تابستانی در البرز را تشکیل می دهد.قبادی تاکید کرد: انتظار میرود با توجه به مهاجر پذیری استان البرز و خروج تعداد زیادی از دانشآموزان در طول تابستان از استان، ۳۵ درصد مدارس هر ناحیه و شهرستان فعال و ۲۰ درصد دانش آموزان در کلاسهای تابستانی شرکت کنند.