سارق 1500 دلار خیلی زود دستگیر شد
سپیدارآنلاین: گروه حوادث ایران و جهان
فرمانده انتظامي شهرستان کرج از دستگيري سارق منزل که اقدام به سرقت 1500 دلار از منزل يکي از شهروندان کرده بود در پايانه شهيد کلانتري کرج قبل از سوار شدن اتوبوس و متواري شدن خبر داد.
به گزارش خبرگزاري پليس سرهنگ" پيمان گودرزي"در تشريح اين خبر بيان داشت : با گزارش يکي از شهروندان به ايستگاه پايانه شهيد کلانتري مبني بر سرقت دلار از منزل وي، تيم عمليات پليسي سريعا به محل اعزام شدند.اين مقام انتظامي اضافه کرد: مالباخته در مواجهه با ماموران اظهار داشته زماني که خارج از منزل بوده مقدار 1500 دلار از منزلش به سرقت رفته است.وي افزود: عوامل انتظامي با تحقيقات پليسي و بازبيني دوربين هاي مداربسته هويت سارق را شناسايي و با هماهنگي قضايي طي يک عمليات هدفمند پليسي وي را در حين فرار به شهرهاي غربي کشور با اتوبوس در پايانه شهيد کلانتري کرج دستگير کردند.فرمانده انتظامي کرج بيان کرد: در بازرسي از متهم اموالي که به سرقت رفته بود کشف و به همراه شاکي به ايستگاه پليس انتقال داده شد.
وي بيان داشت: سارق پس از انتقال به کلانتري و اعتراف به جرم خود با شکايت مالباخته راهي دادسرا شد.سرهنگ گودرزي به شهروندان توصيه کرد: با ارتقاي سيستم امنيتي اماکن خصوصي با نصب دوربين هاي مداربسته و دزدگير امکان سرقت را به حداقل برسانند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک حتما به پليس 110 اطلاع دهند.