24 اسفند 1393
شماره خبر: 139397

بیش از دو یا سه بار در ماه سوسیس و کالباس نخورید

سپیدار‌آنلاین: گروه جالب و خواندنی

بیش از دو یا سه بار در ماه سوسیس و کالباس نخورید


سوسیس و کالباس در دراز مدت باعث سرطان گوارشی می‌گردد.
دکتر پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه گفت: سوسیس و کالباس دارای ترکیبات گوشت فراوری شده هستند و حاوی موادی مثل نیترات، نیتریت و نیتروزامین هستند که مصرف زیاد آنها سرطان زا است و توصیه می‌گردد که در کمترین حالت ممکن استفاده گردد و ذائقه خود را به مواد فراوری شده از جمله سوسیس و کالباس عادت ندهیم. وی افزود: بهتر است برای استفاده از گوشت، از منابع گوشت تازه استفاده کنیم که شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی است واستفاده از کالباس و سوسیس در مواقع اضطرای زمانی که دسترسی به غذای معمول نداریم استفاده کنیم. وی در پایان گفت: استفاده از سوسیس و کالباس در دراز مدت باعث ایجاد سرطان گوارش مثل معده ومری و روده‌ی بزرگ یا کلون می‌گردد. علت ایجاد سرطان توسط این مواد بدلیل افزودنی‌های موجود در آن است.


انتهای پیام/

منبع باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود