قم فردا : به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، مدیر کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در توضیح آخرین وضعیت پروسه حذف جوش شیرین از گردونه تولید نان ها گفت: هنوز میزان جوش شیرین در نان ها به صفر نرسیده است اما مقدار آن بسیار کاهش یافته است. باید با آموزش به نانوایان روی افزایش کیفیت نان ها بیشتر کار کنیم، چون هنوز برخی از آن ها تفکر سنتی دارند و تصور می کنند باید حتما کمی جوش شیرین به خمیر اضافه کنند. به گزارش ایسنا، مهندس عباس مهدی زاده با بیان اینکه غنی سازی مواد غذایی بر اساس نوع آنه ...

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود