25 مهر 1400
شماره خبر: 257643

سوله شهید «فخری زاده» به آموزش کودکان کار اختصاص یافت

سپیدار‌آنلاین: گروه شهری



رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج از تصویب لایحه‌ای درباره اختصاص سوله شهید فخری زاده به اداره بهزیستی باهدف آموزش کودکان کار خبر داد.
حجت‌الاسلام علیرضا سعیدی گفت: ساماندهی و آموزش کودکان کار با توجه به اینکه این افراد یکی از اقشار بسیار آسیب‌پذیر و در معرض خطر جامعه به شمار می‌آیند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی درعین‌حال وظیفه شهرداری را محدود به جمع‌آوری این کودکان از سطح شهر ذکر کرد و ادامه داد: ساماندهی و رسیدگی به کودکان کار جزو وظایف اداره بهزیستی است.رئیس کمیسیون فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی و جوانان شورای شهر کرج بابیان اینکه بنا نداریم نگاه قلک وار به شهرداری را در شورای ششم، بسط و ادامه دهیم، اضافه کرد: ازاین‌پس در موضوعاتی مشابه، رویکرد مشارکتی را در پیش می‌گیریم.سعیدی بیان کرد: به این معنا که اگر شهرداری زمین یا محیطی را در اختیار دستگاهی قرار دهد، دستگاه مربوطه موظف است ضمن اعلام برنامه‌ای که منطبق با اصول ما در کمیسیون فرهنگی و مدیریت شهری باشد، امکانات خود را نیز به اشتراک بگذارد.وی افزود: برای مثال درزمینهٔ کودکان کار، شهرداری محل را در اختیار بهزیستی می‌گذارد و این اداره موظف است با به‌کارگیری مربیان و کادر موردنیاز در طرح مشارکت کند.لایحه قرارداد حق انتفاع سوله شهید فخری زاده برای کودکان خیابانی روز چهارشنبه بیست و یکم مهرماه در کمیسیون فرهنگی، هنری، ورزشی، اجتماعی و جوانان شورای شهر کرج به تصویب رسید.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود