تجهیز بوستانهای کرج به لامپهای کممصرف؛ انرژی خورشیدی در دستور کار
سپیدارآنلاین: گروه شهری
رییس سازمان سیما ، منظر و فضای سبز شهرداری کرج اعلام کرد: تمام بوستان های این کلانشهر به لامپ های کم مصرف با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی مجهز شدند.
"علیرضا عاقلی" گفت : اکنون کلانشهر کرج دارای ۳۰۵ بوستان بزرگ ، متوسط و کوچک است که تمام آنها به لامپ های کم تجهیز شده اند.وی بیان کرد: این نوع لامپ ها نیز در فضاهای سبز معابر نیز نصب شده و میزان مصرف انرژی را کاهش داده ایم .رییس سازمان سیما ، منظر و فضای سبز شهرداری کرج گفت : استفاده از انرژی خورشیدی در بوستان ها و فضاهای سبز کرج در برنامه کاری قرار گرفته که امسال با جدیت آن را دنبال می کنیم .عاقلی با اشاره به تنش آبی در کشور و استان البرز بیان کرد: بیش از ۸۵ درصد فضاهای سبز کرج با آب بازچرخانی شده و خام آبیاری می شود و کمتر از ۱۵ درصد آب شرب است .
رییس سازمان سیما ، منظر و فضای سبز شهرداری کرج افزود: اکنون چهار تصفیه خانه فاضلاب و پساب های سطحی در کرج برای تامین آب فضاهای سبز فعال است که یک تصفیه خانه دیگر در حال تکمیل می باشد.وی گفت : تلاش ها بر این است تا میزان بهره گیری از آب غیر شرب در آبیاری فضاهای سبز کرج به صدردرصد برسد. اکنون حدود ۲ هزار نیروی سبزبان در کرج فعالیت دارند.
کلانشهر کرج سه هزارو۵۰۰ هکتار فضای سبز دارد.
منبع ایرنا