10 خرداد 1404
شماره خبر: 325540

زوائد بصری منطقه ۳ جمع‌آوری شد

سپیدار‌آنلاین: گروه شهری



مدیر منطقه ۳ شهرداری کرج گفت: به منظور بهبود وضعیت بصری شهر و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، مدیریت منطقه ۳ اقدام به اجرای طرح جمع‌آوری زوائد بصری و ساماندهی تبلیغات در معابر منطقه کرده است.
حمید صفدری ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در قالب اجرای عملیات ضربتی، موانع و زوائد بصری بدون مجوزی که باعث ایجاد سیمای نازیبا در منطقه شده بود، جمع‌آوری شدند.
صفدری، با تأکید بر اهمیت حذف زوائد بصری و احترام به حقوق شهروندی، ایجاد محیطی ایده‌آل برای زندگی شهروندان را مورد تاکید قرار داد افزود: هدف از اجرای این طرح، ساماندهی فضاهای شهری و رفع زوائد بصری است.این مسئول در ادامه بیان کرد: در این راستا، انواع تابلوهای غیرمجاز ال ای دی، هشتی، پرچم‌های تبلیغاتی بادبانی ساحلی و سامورایی، پلاکاردهای غیرمجاز و سایر زوائد بصری‌ که در بلوار امیرکبیر کیانمهر، بلوار ارم و معابر پرتردد جمع آوری شدند.وی همچنین گفت: جمع‌آوری تابلوها و بنرهای غیرمجاز از معابر، علاوه بر افزایش زیبایی بصری، باعث حذف ناهنجاری‌های محیطی و ایمن شدن پیاده‌روها برای تردد عابران می‌شود.مدیر منطقه ۳ شهرداری کرج، از کسبه منطقه خواست به‌منظور رعایت حقوق شهروندان از قرار دادن تابلوهای تبلیغاتی و پرچم‌های ساحلی در معابر خودداری کنند.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی شود