طرح ساماندهی منظر شهر و ایمنسازی معابر به طور همزمان اجرا شد
سپیدارآنلاین: گروه شهری
مدیر منطقه ۷ شهرداری کرج از اجرای طرح جمعآوری زوائد بصری در سطح معابر و جانمایی نیوجرسی در نقاط پرخطر با هدف ارتقای کیفیت منظر شهری، افزایش ایمنی تردد و پاسخ به مطالبات شهروندان خبر داد.
حشمتاله عزیزی از اجرای همزمان طرحهای ساماندهی منظر شهری و ایمنسازی معابر در سطح منطقه با هدف ارتقای کیفیت محیط شهری و افزایش ایمنی شهروندان خبر داد و گفت: در این طرح، جمعآوری تابلوهای فرسوده و غیرمجاز، برچیدن بنرها و پوسترهای تبلیغاتی نصبشده در معابر، پاکسازی دیوارنویسیها و حذف ناهنجاریهای بصری در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: این اقدامات با مشارکت نیروهای اجرایی، نظارت مستمر مدیران شهری و همکاری واحدهای کنترل و نظارت، سد معبر و بند ۲۰ (ساماندهی مشاغل مزاحم) بهصورت مستمر و شبانهروزی در حال انجام است.مدیر منطقه ۷ شهرداری کرج گفت: حفظ نظم، آراستگی و هویت بصری شهر از اولویتهای مدیریت شهری است. همچنین بهبود سیمای شهری نقش مستقیمی در افزایش آرامش روانی و احساس تعلق شهروندان به محیط زندگی دارد.
جانمایی نیوجرسی برای افزایش ایمنی معابر
حشمت الله عزیزی، در ادامه از اجرای عملیات جانمایی نیوجرسی در انتهای کوچه بنبست شاهرخ غربی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف جلوگیری از بروز حوادث احتمالی و افزایش ایمنی، بهویژه در محدوده مجاور کانال بلوار انقلاب، اجرا شده است.عزیزی با اشاره به بررسیهای میدانی انجامشده افزود: برخی مقاطع این محدوده، بهویژه در ساعات شب و شرایط نامساعد جوی، از ایمنی کافی برخوردار نبود و احتمال انحراف و سقوط خودروها وجود داشت که با اجرای این طرح، ضریب ایمنی معبر بهطور محسوسی افزایش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: جانمایی نیوجرسیها بهگونهای انجام شده که ضمن ایجاد مانع ایمن، کمترین اختلال در عبور و مرور ایجاد شود. این طرح بهصورت مرحلهای و با اولویت نقاط پرخطر اجرا شده و در صورت نیاز، در سایر معابر مشابه نیز ادامه خواهد یافت.عزیزی تأکید کرد: مدیریت شهری منطقه ۷ با اجرای طرحهای ایمنسازی و ساماندهی شهری، خود را متعهد به حفظ جان شهروندان میداند و امیدواریم با همکاری مردم و رعایت قوانین، شاهد کاهش حوادث و ارتقای کیفیت محیط شهری در سطح منطقه باشیم.